איירפופר-earpopper

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת אם יש למשהו פה ניסיון עם איירפופר לבעיה של נוזלים באוזנים?
גם רציתי לדעת אם יש גמ"ח למכשיר הזה?

תודה!

• הוסף לסימניות
כן, לי יש נסיון עם הבן שלי- לא עזר!
ולעוד הרבה שהתיעצתי אתם זה לא עזר
אחד מכל מי שהתיעצתי אתם (והתיעצתי עם די הרבה אנשים), אמר לי שזה עזר להם.

המלצה שלי-
אם הילד כבר בן 3+ ויש עיקוב אפילו קטן בהתפתחות שלו, כדאי לכם לנתח וכמה שיותר מהר.

אם תרצי עוד פירוט אפשר בפרטי

• הוסף לסימניות
הבעיה שכבר עשינו ניתוח לפני שנתיים, הכפתורים נפלו ושוב יש לה ירידה בשמיעה. אז מה...שוב לעשות ניתוח?

• הוסף לסימניות
גמ"ח בבני ברק 03-6168156

כרגע אין להם, אולם הגמ"ח דינמי. הם רושמים את השם ומודיעים כשמתפנה מכשיר.
(טיפול עקבי של כשבעה שבועות, 2 דקות בוקר 2 דקות ערב, משו כזה...)

ו...כן. שמענו תגובות חיוביות, למרות שאנחנו כעת לפני הנסיון.

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי תגובות חיוביות מאד.
במרפאת מכבי בגרין פארק - מודיעין עילית יש את המכשיר, וניתן להשתמש בו ללא תשלום.
כמובן, השרות מיועד למבוטחי מכבי בלבד.

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי תגובות חיוביות, ולעומת זאת, תגובות שליליות מאוד על ניתוח.
[כאלו שעשו והסתבך, והיו צריכים לנתח שוב לתקן את הבעיות...]
בדיוק אתמול התפרסם ביתד [החינמי] על גמ"ח בב"ב שיש להם מכשירים.
אצל הבת שלי, אחרי תקופה ארוכה של נסיונות מכל מיני סוגים. [לפני ניתוח] בסוף מה שעזר היה
אטימה מוחלטת של האוזן הבעייתית במקלחת, שלא יכנס אפילו טיפה אחת[!!!] של מים.
אחרי כחצי שנה של הקפדה בכל רחצה עם אטמים, ב"ה הפסיקו הבעיות.

• הוסף לסימניות
האטמים אוטמים באופן מוחלט?

• הוסף לסימניות
לגבי האטמים - יש אטמים אדומים (דומה לפלסטלינה) הם אטומים לחלוטין אם שמים אותם כמו שצריך.
האם יש למישהו נסיון עם האייר פופר גם לבעיה של חור בעור התוף (שנוצר מדלקות חוזרות עם מוגלה שנשפכת מהאוזן)
ואם כן, האם יש גם גמח בירושלים?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;628134:
לגבי האטמים - יש אטמים אדומים (דומה לפלסטלינה) הם אטומים לחלוטין אם שמים אותם כמו שצריך.
האם יש למישהו נסיון עם האייר פופר גם לבעיה של חור בעור התוף (שנוצר מדלקות חוזרות עם מוגלה שנשפכת מהאוזן)
ואם כן, האם יש גם גמח בירושלים?
תודה!

את אותה בעיה בדיוק היה לנו, והרופא אמר שזה כתוצאה מהנוזלים.
יש ילדים שהצינורית שמנקזת את הנוזלים מהאוזן, היא צרה מידי. ולכן נהיים להם דלקות חוזרות. ואח"כ זה כבר מסתבך עוד והמוגלה נשפכת מהאוזן.
בתחילה אמרו לנו לאטום עם צמר גפן מרוח בווזלין, וכך לאטום. אך אחרי תקופה שזה לא עזר הרופא אמר לאטום עם האטמים - כמו שתיארת לעיל, מגלגלים את האטם לכדור, וכך שמים באוזן תוך כדי לחיצה והוא מקבל את צורת האוזן, ואוטם את הכניסה למים.
אם זה לא עוזר, יש אטמים יותר טובים שמתאימים אותם במיוחד לפי הילד.
אחרי כחצי שנה שהקפדנו במקלחת לאטום היטב, שכחנו פעם אחת, ואחרי יום-יומיים שוב נזל מהאוזן מוגלה.
המשכנו הלאה, ואחרי כמה חודשים שוב שכחנו פעם אחת, וראינו שלא קרה כלום.
ניסינו עוד כמה פעמים. ו-זהו.
ב"ה סיימנו עם הבעיה הזו. ואני מקווה שלא נחווה את זה שוב לעולם! לראות את הסבל של הילדה בכל פעם, זה היה סיוט!!!

• הוסף לסימניות
לפעמים יש בעיה במבנה האוזן של הילד, ולכן הכפתורים לא מחזיקים שם הרבה זמן והם נופלים או זזים, יש לי שכן חמוד בן 6 שעשו לו כבר 4 פעמים ניתוח (כי תמיד זה זז או נפל) בלי זה הוא כמעט לא שומע. (והניתוח נעשה כל הפעמים על ידי פרופסור ראש מחלקה) ואמרו להם בפרוש שלא כדאי להשתמש במכשיר כי עור התוף כבר דק מדי, ויש חשש שזה יקרע.
אם מצב האוזן רגיל ואין חשש ברור, אז אין שום סיבה לחשוש להשתמש במכשיר - אם לא יועיל לא יזיק.

לגבי אטמים נגד מים, יש מכוני שמיעה שמכינים במקום אטמים לפי גודל האוזן , השימוש בו פשוט ונוח והמחיר 50 ש"ח לזוג מותאם אישית...

אנחנו משמתשים באטמים באופן קבוע וב"ה לא היה לנו מהניתוח דלקת אפילו פעם אחת

• הוסף לסימניות
תבררו על רפלקסולוגית בשם אורטל מביתר. שמעתי שעושה פלאות!!!
אין לי את הפרטים שלה, אבל אם תרצו ויהיה קשה למצוא (היא ידועה, כנראה), אנסה לברר עוד פרטים

• הוסף לסימניות
אורטל אכן ידועה מאוד, אך התורים אצלה עמוסים בדר"כ.
אני הייתי צריכה תור דחוף, חיפשתי מישהי אחרת, והלכתי אל אורנה [גם רפלקסולוגית],
היא פחות מפורסמת, אבל היא עשתה פלאים.
הבת שלי שאגה[!] בגלל דלקת באוזן, והייתי אצלה טיפול אחד, ומיד אח"כ הילדה נרדמה,
אחרי ששעות היא בכתה, ולא עזר כבר שום משכך כאבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;628201:
את אותה בעיה בדיוק היה לנו, והרופא אמר שזה כתוצאה מהנוזלים.
יש ילדים שהצינורית שמנקזת את הנוזלים מהאוזן, היא צרה מידי. ולכן נהיים להם דלקות חוזרות. ואח"כ זה כבר מסתבך עוד והמוגלה נשפכת מהאוזן.
בתחילה אמרו לנו לאטום עם צמר גפן מרוח בווזלין, וכך לאטום. אך אחרי תקופה שזה לא עזר הרופא אמר לאטום עם האטמים - כמו שתיארת לעיל, מגלגלים את האטם לכדור, וכך שמים באוזן תוך כדי לחיצה והוא מקבל את צורת האוזן, ואוטם את הכניסה למים.
אם זה לא עוזר, יש אטמים יותר טובים שמתאימים אותם במיוחד לפי הילד.
אחרי כחצי שנה שהקפדנו במקלחת לאטום היטב, שכחנו פעם אחת, ואחרי יום-יומיים שוב נזל מהאוזן מוגלה.
המשכנו הלאה, ואחרי כמה חודשים שוב שכחנו פעם אחת, וראינו שלא קרה כלום.
ניסינו עוד כמה פעמים. ו-זהו.
ב"ה סיימנו עם הבעיה הזו. ואני מקווה שלא נחווה את זה שוב לעולם! לראות את הסבל של הילדה בכל פעם, זה היה סיוט!!!
אכן האטמים עוזרים שלא תחזור הדלקת, אבל שאלתי היתה מה עושים עם החור שנוצר בעור התוף, זה כבר חור גדול והוא לא נסתם לבד (הרופא אומר שעושים ניתוח אחרי גיל 10)

• הוסף לסימניות
קודם כל, אם יש חור, חייבים לאטום את האוזן שלא יכנסו נוזלים. [סכנת חירשות ח"ו].
לבת שלי היה חור קטן, וכנראה שהוא נסגר. אני יודעת רק שצריך לשמור הרבה יותר על האוזן,
ואסור גם לעשות נרות הופי במקרה של חור.

• הוסף לסימניות
לאחיין שלי בן 4+ המכשיר עזר מאד!!!!!!!!
ממליצה בחום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה