אייר בראש בעליאקספרס?

• הוסף לסימניות
שאלתי באיש את רעהו, אבל אולי המקום לשאול כאן-

מתחשק לי לקנות מכשיר אייר בראש בשביל התחביב.
הבנתי שיש גדול יותר שמתאים לקירות, וקטן בשביל איפור.
האם יש משהו באמצע?
אפשר להזמין מסין?
אשמח לתשובות מהמתמצאים.

• הוסף לסימניות
12F89E50-7387-4F75-BABA-CD9E6625AEC3.jpeg
http://s.click.aliexpress.com/e/cWZOdUS8
9.39 דולר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה הקונדוסר עם שתי מייכלים וצינור, אם זה לא מה שאת צריכה תחפשי הלאה,

• הוסף לסימניות
זה הקונדוסר עם שתי מייכלים וצינור, אם זה לא מה שאת צריכה תחפשי הלאה,
לא ענית לי על השאלות- לא בהודעה הראשונה ולא עכשיו.
שאלתי את המתמצאים באייר בראש, לא בעליאקספרס...
ומן הראוי שתכתבי גילוי נאות שאת מרוויחה מזה.

• הוסף לסימניות
גילוי נאות- אני מרוויחה אלפי דולרים על כל הזמנה שלך ושל כל חברותיך...
זה נהנה וזה לא חסר, לא שמעת אף פעם, כמובן לא לרגישים לעניין...
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
גילוי נאות- אני מרוויחה אלפי דולרים על כל הזמנה שלך ושל כל חברותיך...
זה נהנה וזה לא חסר, לא שמעת אף פעם, כמובן לא לרגישים לעניין...
בהצלחה!!
אין שום בעיה שתרוויחי! גם כשאני קונה במכולת בעל המכולת מרוויח, לא?
הבעיה היחידה היא כשאת מקדמת מוצר ולא בגלל שהוא מתאים למה שביקשתי ולא עונה על השאלה באשכול, אלא רק העיקר שיש לי אפשרות לקנות דרכך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה