איך אדע שהיועץ משכנתאות שלי דואג לי?

• הוסף לסימניות
מעבר לשירות, הזמינות והמהירות, שהוא עובד
איך אדע שהוא יביא לי תנאים טובים וריביות טובות?
אחרי שאני סוגר עם יועץ... אני כבר בידיים שלו.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד
לבחור מישהו שאתה מרגיש שניתן לסמוך עליו...
וגם אז אין מצווה לעצום עיניים אפשר בהחלט לשאול שאלות
ומותר לבקש להבין הכל
בשביל זה אתה משלם לו...
ואם אתה רוצה להיות רגוע מבחינת ריביות - הרבה מעלים לפורום את האישור עקרוני עמ לשמוע חוות דעת המומחים!

• הוסף לסימניות

ללכת עם ההצעה שלו לבנק אחר,
ולנסות לקבל משהו יותר טוב

• הוסף לסימניות
ללכת עם ההצעה שלו לבנק אחר,
ולנסות לקבל משהו יותר טוב
בשביל זה אתה הולך ליועץ שיעשה לך את העבודה
פשוט תבקש מהיועץ שילך לעוד בנק לתמחר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בשביל זה אתה הולך ליועץ שיעשה לך את העבודה
פשוט תבקש מהיועץ שילך לעוד בנק לתמחר.
ברור שהיועץ יגיד שהוא עשה מכרז בין כל הבנקים וזו ההצעה הטובה ביותר שהוא קיבל.
השאלה הייתה איך באמת ניתן לדעת שכך היא האמת, בתור אחד שלא באמת מבין...

• הוסף לסימניות
שאלה קשה. זה תדע רק מהמלצות. הבדיקה מה נתנו לאחרים. לשאול מבינים ..
ואי אפשר תמיד לדעת גם מזה. לפעמים היה תיק קשה. הכנסות קשות. וכו'. הריביות יהיו בהתאם. לקוח לבד בכלל לא היה מעביר.
לפעמים לבד לקוחות יכולים לדפוק תיק שאחרי זה גם יועץ לא תמיד יוכל לסדר.

• הוסף לסימניות
אם אתה הולך ליועץ שאתה שאול אותו שאלה ברורה בלי עיגולי פינות ואתה חושב שהוא ישקר לך בפנים אני ממליץ לך מאוד לא ללכת אליו.

• הוסף לסימניות
אני הבאתי ליועץ הצעה שחבר קיבל מיועץ אחר וביקשתי ממנו הצעה יותר טובה,
וקיבלתי...
שוב פעם סחור סחור...
אתה ביקשת ממנו שיעשה לך תמחור?
וגם אל כדאי להביא ראיה מתיק אחר, יש אלף סיבות למה זה משתנה מאחד לאחד, כגון אחוזי מימון דירוג אשראי וכו'

• הוסף לסימניות
סיכום הדיונים בנושא הזה.
מי שרוצה ללכת להוציא לבד משכנתא שיעשה את זה בכבוד, וכן שיתייעץ עם מי שבא לו, עם הבנקאי בסניף או עם מי שהידע שלו בא מבנקאי, כמובן שיתבל עם התייעצויות כאן בפורום.
חושב שיש סיבות מספיק טובות לכך שהאחוזים שעושים את זה הולכים וקטנים, אך זה סופר לגיטימי.
רק מבקש בקשה קטנה - פשוט תהיו שלמים עם החלטתכם, אין צורך להצדיק צעד כזה או אחר דרך הכתמת המקצוע.
וממי שכן מתייעץ - קחו מישהו שאתם סומכים עליו, וגם אז תהיו אסרטיביים על רמת השירות ושישתף במה שעושה.
מהיכרות כיועץ פעיל - המקצוע רווי באנשים ישרים שרק טובת הלקוח מול עיניהם ולא סתם המוניטין של המקצוע עובר בהרבה את זה של המתווכים...
ב"ה גם הפרגון בין היועצים מצוין (ומכאן בא לעיתים מה שנחזה כציפוף שורות...) רמת זרימת הידע והשיתוף מסייע לכולם, וזה כנראה נזקף לראשונים שהתוו את כיוון התחום.
בהצלחה לכל היועצים והמתייעצים.

• הוסף לסימניות
נקודה סופר חשובה!
אנחנו לקחנו יועץ מקצועי
אבל הוא היה בטוח שאין בלתו
וכשביקשנו ממנו תמהיל הוא שאל אותנו מה אתם לא מאמינים לי?
לא הסכים לשלוח לנו את ההצעה בצורה מסודרת !
מה הייתם אומרים על זה?

(באיזה שהוא שלב גם פנינו ישירות לבנקאית כי הכרנו בכלל מהיכרות אישית -והתעכב מאוד - והיינו בהיסטריה על הכסף - כדי לשאול אותה מה קורה - בכלל חטפנו על הראש מה אנחנו מתערבים 😖)

מסקנה שלי - לא תמיד מומלץ ללכת לגדולים. אפילו שהם יקרים 🤨

• הוסף לסימניות
אני הבאתי ליועץ הצעה שחבר קיבל מיועץ אחר וביקשתי ממנו הצעה יותר טובה,
וקיבלתי...
לפעמים אפילו הבדל של יומיים משנה את תמונת המצב בשוק. בלי קשר לירידת עוגנים.
היה לי לקוח שקיבל בהתחלה ריביות גבוהות למה שהייתי רגילה לקבל . הבנקאית הבטיחה לי שביום שהמרווח בבנק ירד היא תשפר את זה . ובאמת יומיים לפני החתימות השגנו לו משכנתא מדהימה.
וכל זה בטווח של שלשה שבועות שהמרווח עלה ואז ירד.

• הוסף לסימניות
לפעמים אפילו הבדל של יומיים משנה את תמונת המצב בשוק. בלי קשר לירידת עוגנים.
היה לי לקוח שקיבל בהתחלה ריביות גבוהות למה שהייתי רגילה לקבל . הבנקאית הבטיחה לי שביום שהמרווח בבנק ירד היא תשפר את זה . ובאמת יומיים לפני החתימות השגנו לו משכנתא מדהימה.
וכל זה בטווח של שלשה שבועות שהמרווח עלה ואז ירד.
מעניין מאוד

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד
הנה האישור הראשון שהוא היה מצויין אבל בזמנו פועלים הביאו ל180 חודשים ריביות יותר טובות אבל עלויות הגיוס עלו באותה תקופה.

1747737187572.png

וזה יומיים לפני הביצוע
1747737521764.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה