עזרה איך אומרים שידוך באנגלית?

• הוסף לסימניות
דייט זה יותר פגישת הכרות
אני צריכה תרגום למילים "זיווג הגון"

• הוסף לסימניות
אני צריכה לראות את הטקסט, כדי להגיד מה הכי מתאים במקרה הזה.
את יכולה לשלוח לי למייל david039328958 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
אם את רוצה את התרגום הכי מדוייק אז זה המילה match.
אבל לא חושבת שמישהו משתמש בזה.
bashert זה באידיש.

• הוסף לסימניות
השאלה העיקרית היא מי הנמען של המילה הזו
כוונתי, מי הבן אדם או האוכלוסייה שבשבילה צריך את התרגום לשידוך
כי אם זה יהודים חרדים, הם כולם מבינים את המילה שידוך, זיווג או באשערט, שאף אחת מהם לא באנגלית
ואם זה לא יהודים או לא חרדים, אני מאמינה שיש צורך להסביר את המושג פשוט, אלא אם כן יש להם היכרות עם המושג הזה
מסתפקת האם match היא מילה שעונה על הצורך הזה, אבל אין לי מספיק היכרות עם אוכלוסייה לא חרדית דוברת אנגלית

• הוסף לסימניות
השאלה העיקרית היא מי הנמען של המילה הזו
כוונתי, מי הבן אדם או האוכלוסייה שבשבילה צריך את התרגום לשידוך
כי אם זה יהודים חרדים, הם כולם מבינים את המילה שידוך, זיווג או באשערט, שאף אחת מהם לא באנגלית
ואם זה לא יהודים או לא חרדים, אני מאמינה שיש צורך להסביר את המושג פשוט, אלא אם כן יש להם היכרות עם המושג הזה
מסתפקת האם match היא מילה שעונה על הצורך הזה, אבל אין לי מספיק היכרות עם אוכלוסייה לא חרדית דוברת אנגלית
יהודים חרדים,
לאו דווקא דוברים אנגלית,
אך חייבת שיהיה את המשפט הזה באנגלית תקינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה