דרוש מתכון איך אופים בטטות בתנור בצורה שתצאנה קריספיות?

• הוסף לסימניות
חיפשתי בפורום וראיתי רק הוראות להכנת צ'יפס בטטה במחבת.
אני רוצה להכין קוביות בתנור לסלט, בד"כ אני מכינה עם שמ"ז ומלח אבל מפריע לי שהבטטות יוצאות רכות מדי ולא קריספיות.
מה הסוד? איך נכון לאפות בתנור?
להשמיט שמן יעזור? חוששת שלא יתרכך...
אשמח לכל רעיון.
תודה!

• הוסף לסימניות
תחתכי לחצי שימי טיפה שמן זית מלח וטימין על מצב גריל עד שמשחימות ותבדקי עם מזלג את הרכות מבפנים.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי במצב הרגיל ואחרי שמתרכך תעלי את החום ( בזהירות שלא ישרף )עד שיקבל את הקריספיות

• הוסף לסימניות
אני אופה אותם מכוסות בניר כסף עד שהן רכות עם טיפת שמן כדי שלא ידבק וכשהן רכות מוציאה את הכסוי ונותנת עוד איזה רבע שעה על פחות מעלות בתנור כדי שיתיבשו...

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחלתי לעשות פרוסות בטטה ומרחתי בשמן 2 הצדדים יצא ממש קריספי

• הוסף לסימניות
פרוסות דקות עם שמן מלח יוצא לי קריספי מאד! רק להשגיח שלא ישרף

• הוסף לסימניות
לרסס בספרי שמן, לערבב טוב.
לשים לב שכל קוביה וקוביה מצופה בשמן ולשטח בתבנית- לא בערימה.
כל 20 דק' בערך אני נותנת נענוע לתבנית.

יוצא קריספי.

• הוסף לסימניות
אני אופה על חום הכי גבוה,
חצי מהזמן על הרצפה של התנור וחצי מהזמן במסילה העליונה.
לא יודעת כמה זמן בדיוק, בודקת כל כמה דקות שלא ישרפו..

• הוסף לסימניות
אני מקלפת רצועות עם קולפן ואז מצפה בקמח ומטנגת עם קצת שמן / אופה על טורבו
נשאר קריספי גם כשמתקרר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה