- הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הסיפור הספציפי שלך, תרשמי לי בפרטי ואנסה לבדוק ולהבין כי זה נשמע כמו חוסר הבנה של הצוות שלנו לגבי חשיבות הענין.חלוקת הכסף היא לא ענייני.
זה כבר החוזה של האתר מול השדכניות.
כשאנשים פונים לקבל שירות הם מצפים ליחס! אנושי!
ואני באמת לא מבינה את ההשתבללות הזו וההיתממות.
יש בעולם אנשים רעים! מאד! שיעשו הכל כדי להרוס לשני את החיים (כולל פגיעות גוף פיזיות וד"ל)
ומי שלא מבין או לא מכיר שיודה להקב"ה.
יש כאן זוג שעושים הכל כדי לשמור את ענין האירוסין הרחק ממי שאסור לו לדעת.
אני כן יכולה להגיד לך שיש כרגע 2 זוגות שסגרו ואנחנו ממתינים עם הפרסום שלהם.
זוג אחד התארס כבר לפני ראש השנה, הבחור לומד בישיבה ספרדית מאוד מאוד שמרנית, והוא צדיק אמיתי (לפחות כך נראה), ומאידיאל רוצה להתחתן לפני גיל 20. יש ענין כזה.
בישיבה שלו אסור להם לצאת לשידוכים לפני גיל 21, והוא עשה את זה למרות זאת.
הבחורה הראשונה שנפגש איתה היתה דרך השדכן, הראש ישיבה שמע על הפגישות מהחברותא, וקרא לבחור.
הוא אמר לו שיכול להמשיך עם אותה אחת את הפגישות, אבל אם זה יורד שלא יעיז להמשיך הלאה, ושלא יספר לחברים כמובן כלום.
מפה לשם הזוג התארס, ראש הישיבה יודע, אבל הזהיר את הבחור שאם יספר - הוא יעוף באותו רגע מהישיבה.
הוא הנחה אותו שיספר שבועיים לפני החתונה לחברים, ועדכן אותו שהוא 'יועף' מהישיבה בזמן שיספר.
כמובן שלא פרסמנו את הענין, מחכים לחתונה ואז נספר גם אנחנו
זוג נוסף פרק ב' והבחורה רק יצאה לשידוכים, הם ביקשו ממש שלא יצא כלום עד שיתחתנו כי הגרוש אלים וכו', ועד עכשיו לא פרסמנו כלום.
אגב, המייל שהיא שלחה לנו מיד אחרי הווארט:
אז שוב, בדרך כלל אנחנו מפרסמים. כן.
זה גם רשום בתקנון, גם נשלחות מודעות מאורסים כל שבוע לכל הרשומים. כולם מבינים שזה כך.
אבל, אם יש מקרים רגישים -
בסוף הרי ברור שהמטרה שלנו היא שזוגות יתארסו, אבל גם שיתחתנו אחר כך! ולא חלילה...
ובהמשך לדיון החשוב...
שני זוגות נוספים שהתארסו ברוך השם!
הנושאים החמים