שיתוף מקודם איך אירסנו 10 זוגות ב-48 שעות?? 😎

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
דבר ראשון אני לא קשור למיזם רק מעריך אותו מאוד
למה אני מעריך
אז כמו שכתבתי מכיר הרבה שהתחתנו/התארסו דרך המיזם חשבתי רק 5 נכנסתי לרשימת המאורסים דרך האתר וזה הרבה יותר לא כולם ידעתי שזה דרך השדכן
שוב לא זלזלזתי במיזם ההפך מיזם יפה מאוד!!
ומעריכה על כך מאוד!!!
אבל הכותרת צרמה לי זה הכול
וואו נראה שמחפשים בכח על מה להתלונן :)
פחות...

עדיין לא ברור למה
ושוב אני יגיד
נכון יש הצלחה נכון יש סיעתא דשמיא מאה אחוז ברור
וזה יוזמה מבורכת
אבל הכותרת צרמה לי בגלל שזה נשמע אנחנו אלוקים ואנחנו הצלחנו
זה דעתי האישית בלדבד!!

שתפו לחברים

קבצים מצורפים

• f4e38662241841189bdbeb792f1908a2.jpg
    f4e38662241841189bdbeb792f1908a2.jpg
    KB 75 · צפיות: 121
  • c9bbadbaed3c43c7a4af918a89280441.jpg
    c9bbadbaed3c43c7a4af918a89280441.jpg
    KB 83.4 · צפיות: 115
  • 8b8e17ff07a44f1c8b6680fe2cd26ea5.jpg
    8b8e17ff07a44f1c8b6680fe2cd26ea5.jpg
    KB 40.8 · צפיות: 102
  • c495e3324a1f40a8b64771430cc32531.jpg
    c495e3324a1f40a8b64771430cc32531.jpg
    KB 147.4 · צפיות: 106
  • f8823e88ce0742b1baddd75eb9905131.jpg
    f8823e88ce0742b1baddd75eb9905131.jpg
    KB 39.5 · צפיות: 123
אבל הכותרת צרמה לי בגלל שזה נשמע אנחנו אלוקים ואנחנו הצלחנו
זה דעתי האישית בלדבד!!
פרשנות האישית בלבד.

גם שדכן שעושה שידוך אומר "עשיתי שידוך"

להנהלת האתר, בשורה כל כך חשובה, אך לדעתי במקום שהפרסום יבוא דרך פרוג וכדו' הוא חייב לבוא רק דרך הישיבות, אם ראשי הישיבות הגדולות יאמרו לבחורים שהשתדלות הוא להירשם לאתר, אז כל בחורה שיודעת שבאתר נמצאים המיינסטרים של הציבור החרדי אוטומטית תרשם לשם, ונס יגון ואנחה...
(ושוב יישר כח על מיזם חשוב ביותר).

אגב, המלצה, @השדכן - ככה מתארסים. אפשר שתנסו את מה שעושים בארגון בלב אחד, מגיעים לישיבות הטובות ולסמינרים הגדולים ופשוט רושמים את הבחורים והבחורות, ככה הופכים את המאגר לאיכותי הרבה יותר וגם יוצרים לו מודעות גדולה מאד.
סתם התעניינות, יש שם אחוז גבוה מאד של ספרדים ושל ישיבות חלשות? כי ככה זה נראה בניוזלטר שלכם מה שלדעתי יוצר רתיעה מסוימת לבחור או בחורה מיינסטרים מסמינר חשוב או ישיבה חשובה להרשם

אם הבנתי נכון, מגיעים לישיבות ולסמינרים ונותנים לבחורים/ות טפסי רישום וכך רושמים אותם.
כך לב אחד עושים.
זה נכון

אבל רשמו פה להעביר גם את זה לשדכן
ואת זה התכוונתי שצריך אישור שלהם להעביר את זה

@השדכן - ככה מתארסים. באמת כל מי שמפורסם באתר שהתארס דרככם הוא דרככם?
כי אני מכיר לפחות 2 זוגות שטוענים שלא היה ולא נברא
לא הגיוני.
מעולם לא פרסמנו זוג שלא התארס דרכנו.
מוזמן לרשום את השמות, כאן או בפרטי ואגיד לך מי השדכן ששידך, מה היה עם ההצעה, מתי עלתה וכו' (לא באמת, צריך אישור של המאורסים לפרט דבר כזה, אבל שדכן כן אפשר להגיד).

להנהלת האתר, בשורה כל כך חשובה, אך לדעתי במקום שהפרסום יבוא דרך פרוג וכדו' הוא חייב לבוא רק דרך הישיבות, אם ראשי הישיבות הגדולות יאמרו לבחורים שהשתדלות הוא להירשם לאתר, אז כל בחורה שיודעת שבאתר נמצאים המיינסטרים של הציבור החרדי אוטומטית תרשם לשם, ונס יגון ואנחה...
(ושוב יישר כח על מיזם חשוב ביותר).
ברור ברור, עושים מה שאפשר
בעיקרון מי שרושם זה האמהות בדרך כלל, אבל זה נכון שגם הבחורים צריכים לדעת ולבקש מההורים לרשום

אגב, המלצה, @השדכן - ככה מתארסים. אפשר שתנסו את מה שעושים בארגון בלב אחד, מגיעים לישיבות הטובות ולסמינרים הגדולים ופשוט רושמים את הבחורים והבחורות, ככה הופכים את המאגר לאיכותי הרבה יותר וגם יוצרים לו מודעות גדולה מאד.
סתם התעניינות, יש שם אחוז גבוה מאד של ספרדים ושל ישיבות חלשות? כי ככה זה נראה בניוזלטר שלכם מה שלדעתי יוצר רתיעה מסוימת לבחור או בחורה מיינסטרים מסמינר חשוב או ישיבה חשובה להרשם
אנחנו מפרסמים את מי שהתארס, בלי לבדוק מאיזו ישיבה הוא בדיוק.
אגב, עובדה מעניינת, רוב הציבור לא לומד בחברון ובחדש :)

לא הבנת.
כמו שלב אחד מגיעים ורושמים, כך גם 'השדכן' יעשו.
ההבדל הוא- שלב אחד נותן למלא דפים...
השדכן-צריך קישור, ואינטרנט.
לדעתי הישיבות והסמינרים לפחות המיינסטרים לא יאשרו כ"כ מהר.
מי התיר להשתמש באינטרנט שלא לצרכי פרנסה:rolleyes:.

@השדכן - ככה מתארסים. לדעתי מה שכן יכול לעזור-זה אם יהיה הרשמה קלה יותר.
אם תפתחו אופציה להעלאת רזומה, והמערכת תכניס את הנתונים לבד.
והמשתמש רק יאשר,
יעזור לכל אלה שניסו להיכנס, אבל התייאשו מכל הפרטים שצריך למשלא שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה