- הוסף לסימניות
תבדקי גם מה הדרישות שכר, יש לי מכרה שלא התפשרה על פחות מ8 בהתחלה בלי ניסיון כי היא לא עובדת בחינם... תכלס רק אחרי שהיא ישבה שנה בבית היא הבינה שאין מה לעשות וכולם מתחילים ממינימום ואחר כך עולים
צודקת ב100%!אם יש למישהי מקצוע שהיא יכולה להתמחות בו
בחיים אבל בחיים שלא תלך לעבוד במוקדים וכדו׳
זו טעות הכי גדולה שאפשר לעשות
שווה לחפש עוד שנה, ולהרוויח עבודה נורמאלית לכל החיים
מאשר להיתקע במקומות לא מקדמים ולא מתגמלים
היא אומרת שכמה שיתנו היא תהיה שמחה...תבדקי גם מה הדרישות שכר, יש לי מכרה שלא התפשרה על פחות מ8 בהתחלה בלי ניסיון כי היא לא עובדת בחינם... תכלס רק אחרי שהיא ישבה שנה בבית היא הבינה שאין מה לעשות וכולם מתחילים ממינימום ואחר כך עולים
מי אמר לך?היא לא מוצאת עבודה כי היא רוצה רק משרה בכירה עם תנאים ומשכורת גבוהים,
אבל כך היא לא תמצא לעולם,
מתחילים עם כל משרה שמוציאים עם התנאים והמשכורת הכי גרועים ולאט לאט מתקדמים.
שתנסה לנתח מה הסיבה שמאף ראיון לא יוצא כלום.יש לי חברה - אישה מוצלחת במיוחד שכבר תקופה ארוכה היא ללא עבודה
יש לה את כל היתרונות האפשריים
מדובר באישה מאד חכמה מוכשרת בעלת קליטה ומוסר עבודה גבוה וידע מעולה בכל תוכנות האופיס
היא כבר למעלה מחודש מתרוצצת בין ראיון עבודה למשנהו
למישהו יש רעיון???
איך אפשר ליצור קשר?אם היא זה בסדר משרה של שרות לקוחות
נפתח שבוע הבא קבוצה במגדל ביטוחים סמוך לבני ברק
תנאים טובים: אוכל,תוספת הבראה מוקדמת, יום מחלה מהיום הראשון לאחר תקופה, נסיעות,ימי כיף ועוד
יכולה להעביר לי קורות חיים ואני אעביר..
תכתבי לי שראית כדי שאוכל למחוק את המייל..איך אפשר ליצור קשר?
יש על זה הרבה חומר ברשת, לא צריך קורסים בשביל זה.יש קורסים (חלק חינמיים ע"י העירייהוכו) לכתיבת קורות חיים ולראיונות. מומלץ מאד!
אפשר ללמוד איך להעביר מסר נכון- פיזית ומילולית בראיון, מה כדאי/ לא כדאי ללבוש, ועוד.
ראיתי הרבה קורות חיים... חלק פשוט לא כתובים מקצועי ומשכנע מספיק, ואפשר ללמוד את זה בקלות!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים