איך אמורים לדעת איזה בדיוק דגם ריצוף זה?

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי, תבואו עם מצלמה טובה ותצלמו, ואחר כך בחנות אחרת יוכלו לעזור לכם.
לדעתי מצלמה לא כ"כ תועיל כי כל חנות מוארת בסוג וצבע אור אחר כמו"כ הריצוף ממוקם בכל מקום בצורה ותנוחה שונה מה שמאוד משנה את השוואת הדגמים, יש היום כ"כ הרבה דגמים זהים עם שינויים קליםשמאוד קשה לשהות,

• הוסף לסימניות
אם זה חנות אמינה זה בסדר גמור, יש חנויות שמוכרות סתם במחירים הזויים, וזה גם יכול להיות סחורה זבל במחיר מטורף.
אם את רוצה תשלחי לי מייל M30274622 בגימייל, עם שמות חנויות ואומר לך היכן הסתובבתי ומה ראיתי בפערים עצומים והזויים.
אני חושבת שזה תלוי רק באמינות החנות.
אשמח לעזור לך, אביגיל.

ואוו, תודה רבה רבה , מעריכה ממש!!!
הרגעת אותי ב"ה , זה באמת מחירים מטורפים , ממש , שכבר לא הצלחתי להבין אם המחיר שנתנו לנו במקום השני הגיוני.

ואני לא מאמינה שהגעת עד לעיר שלי (בית שאן) לא? :)
אבל באמת ממש תודה , תזכי למצוות!!

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו מיד 2, פורצלן חדש באריזה מכאלו שקנו בחנות יוקרתית הרבה מעבר למה שהיו צריכים בפועל ונתקעו עם העודף .
תכל'ס, שילמנו רבע מהמחיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה