אי אפשר לקנות יותר מידי חמץ וגם לא חלב וכדולמה לא להערך מראש?
במוקדם או במאוחר רובינו נהיה בבידוד כזה או אחר. צריך להתארגן עם מלאי כלשהו של מצרכים. אחרי יומיים שלוש בבידוד כבר האפשרויות יהיו ברורות יותר (עושה רושם שאף אחד לא ימות מרעב בבידוד אבל להערך בצורה כלשהי לכמה ימים נראה לי ממש מתבקש)
נו באמת! אתה ממליץ שכל ראש בית במדינת ישראל יכין מלאי של שבועיים????למה לא להערך מראש?
במוקדם או במאוחר רובינו נהיה בבידוד כזה או אחר. צריך להתארגן עם מלאי כלשהו של מצרכים. אחרי יומיים שלוש בבידוד כבר האפשרויות יהיו ברורות יותר (עושה רושם שאף אחד לא ימות מרעב בבידוד אבל להערך בצורה כלשהי לכמה ימים נראה לי ממש מתבקש)
לא אמרתי יותר מדי. (אפשר גם לתרום חמץ ואפילו לזרוק. זה לא הדבר הכי קשה שאנחנו עוברים בימים טרופים אלו ואפשר פשוט להערך עם אורז ולא פסטה)אי אפשר לקנות יותר מידי חמץ וגם לא חלב וכדו
לא זה מה שאמרתי. תקרא שוב.נו באמת! אתה ממליץ שכל ראש בית במדינת ישראל יכין מלאי של שבועיים????
זה בדיוק המתכון לפאניקה וחרדה שאף אחד לא רוצה להיות שם. וזה מזיק הרבה יותר מהנגיף עצמו...
מאה אחוז נכון.למה לא להערך מראש?
למה אתה חושב ככה. לפי הנתונים עד עכשיו, ב"ה אנחנו אוחזים הרבה מאד רחוק מהתחזית השחורה הזו. אכן בכל יום ניתוספו חולים ל"ע, אבל לא במספרים אסטרונומיים, ואפי' אינו גודל בהכפלה.במוקדם או במאוחר רובינו נהיה בבידוד כזה או אחר.
אפשר למצא מקומות ריקים יותר, או משלוח. בעיני החנויות לא כל כך מלאות. אבל אולי באזור שלי אנשים הפנימו כבר לפני כמעט שבוע שאנחנו במצב חרום ונערכו לעומת מקומות אחרים שההפנמה באה מאוחר יותר ואולי לכן שם עדיין עמוס.מאה אחוז נכון.
אבל כשאני חושב על ההמתנה בכניסה לחנויות עם כל האנשים יוצא לי החשק.
(במכולת המקומית לא נראה לי שירדו המחירים)
לפי כל הגורמים אנחנו לקראת הגל הקשה (נאום ראש הממשלה ומנכ"ל משרד הבריאות אתמול) כל חולה נוסף מביא איתו מאות אנשים לבידוד. ככל שאוכלוסיות המבודדים גדלה הרשויות פחות ופחות מסוגלות לדאג להם ומשאירות להם לדאג לעצמם. הרשויות יתרכזו באנשים שלא מסוגלים לדאג לעצמם או כאלו שבסכנת חיים. (וזה התרחיש האופטימי. ואני לא צינית)למה אתה חושב ככה. לפי הנתונים עד עכשיו, ב"ה אנחנו אוחזים הרבה מאד רחוק מהתחזית השחורה הזו. אכן בכל יום ניתוספו חולים ל"ע, אבל לא במספרים אסטרונומיים, ואפי' אינו גודל בהכפלה.
זה לא שבועיים. ההחלמה מקורונה זה בין ארבע שבועות לשש שבועות. רק הבידוד לשלילת הנגיף זה שבועיים.אם כל בני המשפחה צריכים להיכנס לבידוד, אז מי אמור לבצע קניות למשל? איך אמורים לשרוד שבועיים בלי לצאת מהבית?
רב החולים מאושפזים (אלא אם כל המשפחה חולה) החל מאתמול הם נשלחו וישלחו לבתי מלון שהוסבו לבתי הבראה. אם מצבם קל.זה לא שבועיים. ההחלמה מקורונה זה בין ארבע שבועות לשש שבועות. רק הבידוד לשלילת הנגיף זה שבועיים.
אבל אינו דומה מי שנשלח לבידוד מחמת ששהה בקרבת מקום של חולה, שאז רק הוא בבידוד ולא בני משפחתו, ואפשר להתמודד בקלות, למי שאחד מבני המשפחה חולה שאז כל בני המשפחה צריכים לשהות בבידוד, שעל מצב כזה היתה השאלה.לפי כל הגורמים אנחנו לקראת הגל הקשה (נאום ראש הממשלה ומנכ"ל משרד הבריאות אתמול) כל חולה נוסף מביא איתו מאות אנשים לבידוד. ככל שאוכלוסיות המבודדים גדלה הרשויות פחות ופחות מסוגלות לדאג להם ומשאירות להם לדאג לעצמם. הרשויות יתרכזו באנשים שלא מסוגלים לדאג לעצמם או כאלו שבסכנת חיים. (וזה התרחיש האופטימי. ואני לא צינית)
למעשה זה מספיק לבני המשפחה שאינם חולים, שנשלחו לבידוד רק משום ספק.זה לא שבועיים. ההחלמה מקורונה זה בין ארבע שבועות לשש שבועות. רק הבידוד לשלילת הנגיף זה שבועיים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים