דרוש מידע איך אמור לעבוד מגן ברק?

• פותח הנושא ו8
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי כמה במשנת יוסף לפני שבועיים בערך, -עם השהיה של 4 דקות בערך. הכנסתי למקרר/ מכונת כביסה ואתמול קפץ לי החשמל .
הייתי בטוחה שזה יעבוד- שהמקרר ממשיך לעבוד ועד שאני אחזיר את החשמל זה עדיין יעבוד וזהו. אבל לא- האור והצג נכבו.
כמו"כ,ניסיתי אח"כ עם מנורת לילה- להוציא את המגן מחובר עם התאורה וזה נכבה.
אז מה זה עושה?
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
הקפיצות המהירות בחשמל פוגעות במכשירי חשמל.
כשהחשמל נופל, כל המכשירים מפסיקים לעבוד.
כשהחשמל חוזר, המגן ברקים לא נותן למכשיר לחזור מיד לעבוד, במקרה שלך ייקח עוד 4 דקות עד שהמכשיר יחזור לעבוד.
ככה זה גורם שהנפילה והחזרה של החשמל יהיו מתונים יותר ולא יפגעו במכשיר.

• הוסף לסימניות
המטרה בזה שזה לא מדליק מיד את החשמל אלא עושה השהיה ואז המכשיר לא מתקלקל מכיבוי והפעלה מהירה

• הוסף לסימניות
קניתי כמה במשנת יוסף לפני שבועיים בערך, -עם השהיה של 4 דקות בערך. הכנסתי למקרר/ מכונת כביסה ואתמול קפץ לי החשמל .
הייתי בטוחה שזה יעבוד- שהמקרר ממשיך לעבוד ועד שאני אחזיר את החשמל זה עדיין יעבוד וזהו. אבל לא- האור והצג נכבו.
אז מה זה עושה?
תודה לעונים!
למעשה לא ברור לי מה הבעיה?
האם אחרי שהכנסתם לחשמל, זה עובד לאחר 4 דקות של השהייה? (בעיקרון אם זה רק עכשיו מכניסים לחשמל זה לא אמור לכבות, ורק אם היה בחשמל והוציאו, אז זה אמור להפסיק לכמה דקות)

• הוסף לסימניות
אז מה זה עושה?
תודה לעונים!
התבלבלתם בין מגן ברק ל"אל פסק"
מגן ברק עוזר שלא ישרף הכרטיס/הרכיב האלקטרוני שהזרם לא יציב
ומה שתיארתם זה אל פסק שזה מחזיק את המכשיר דולק מתי שמנותק מהחשמל. [אבל זה מכשיר הרבה יותר יקר]

• הוסף לסימניות
התבלבלתם בין מגן ברק ל"אל פסק"
מגן ברק עוזר שלא ישרף הכרטיס/הרכיב האלקטרוני שהזרם לא יציב
ומה שתיארתם זה אל פסק שזה מחזיק את המכשיר דולק מתי שמנותק מהחשמל. [אבל זה מכשיר הרבה יותר יקר]
נראה שהוא צודק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה