- הוסף לסימניות
ואבא ואמא עושים מסיבת ממתקים כל לילהזה ממש לא מעניין את נבחרי הציבור
אותם מעניין רק הכסאות מעור וכו
יאללה בואו נגדל מזה
הם עובדים קשה, לא תמיד רואים ומבינים הכל
יש תמיהות על התנהלות
אבל מה שרואים משם לא רואים מכאן
ואבא ואמא עושים מסיבת ממתקים כל לילהזה ממש לא מעניין את נבחרי הציבור
אותם מעניין רק הכסאות מעור וכו
כל הדברים שחשובים לציבור החרדי לא קודמו בשנים האחרונותואבא ואמא עושים מסיבת ממתקים כל לילה
יאללה בואו נגדל מזה
יש תמיהות על התנהלות
אין קשר ולא צריך לסתום פיות של מי שמעז חלילה לבקר את חברי הכנסת הנעלים,ואבא ואמא עושים מסיבת ממתקים כל לילה
יאללה בואו נגדל מזה
יש תמיהות על התנהלות
שימו לב שיש הסתייגות גם בהודעה שליאין קשר ולא צריך לסתום פיות של מי שמעז חלילה לבקר את חברי הכנסת הנעלים,
לפני הבחירות הם אלה שהצהירו בכל במה אפשרית שיש להם דרך לטפל במה שחשוב לציבור החרדי, נכון?
אני לא בקשתי שיבחרו בי כי אין לי דרך באמת לטפל ביוקר המחיה למשל
אבל הם הצהירו שיש להם דרך
אז מה? הכונה היתה לטפל ביוקר המחיה של עצמם ולכן השכר היחיד במשק שעלה זה שכר חברי הכנסת?
בואו נגדל מזה- הם לא מספיק מתאמצים בשביל מה שחשוב לנו כאזרחים
ובטח שמה שרואים מכאן- אזרח שנאנק תחת יוקר המחיה
לא רואים משם- משכורת מנופחת ויציבה
(ובכללי- כל אלה שמסבירים שא"א להעביר חוק גיוס במלחמה, להזכירכם שהממשלה קמה כמעט שנה לפני פרוץ המלחמה,
היה אפשר להעביר חוק גיוס בשופי
אבל אז הנציגים הנחמדים שלנו היו עסוקים בלקדם לעצמם עוד ג'ובים והטבות...)
אבל זה באמת לא נושא האשכול...
כל מילה!!!בהתאם למה שכתבו כאן לפני כן, נשמע לכם נורמלי שבגד (נשים) עולה באזור ה 1,000 ש"ח?
לאיפה הגענו? והבגדים נהיים דקים מחודש לחודש....
קנינו בגד באחת החנויות היותר מוכרות בחג שעבר (כמדומה לי) עלה 640 ש"ח בערך..
עכשיו קנינו בפסח עלה 720 ש"ח!!! איך זה קפץ תוך כמה חודשים בכמעט 100 ש"ח?
על מה על חתיכת בד???
ובנוסף, הם לא מוכנים להוריד לך שקל!!, והם מתחילים להסביר לך תירוצים מתירוצים שונים למה הם לא יכולים, כי "בעלת הבית לא מסכימה", ואסור גם להתקשר אליה, ונתקעו דברים בטורקיה וכו' על זו הדרך...
נמאס!! כשבעל עסק נתקע עם דברים בטורקיה זו בעיה שלו בלבד!! כשבעל מכולת נתקע הוא לא מעלה מחירים כי אני לא אשם בזה!!
זה נהיה מטורף שבכל קרן רחוב יש כל יום מכירה של חנות בגדים אחרת! אנשים פשוט לא יכולים להרשות לעצמם!
וגם במכירות המחירים עולים, כי כשחברה טובה עושה מכירה היא כבר אומרת אם החברה הזולה מכרה ב 100 אני אמכור ב 200. ואנשים מגיעים! והדוחס והצפיפות קטסטרופה, רק כדי לחסוך 50 ש"ח! כך יוצא שכל יום מתזזים ממכירה למכירה רק כדי לגלות שבהרבה מכירות הסחורה וצורת המכירה פשוט זבל!! גם אנחנו היינו ככה, עד שהבנו שלא זה מה שהקב"ה רוצה מאתנו. (כמובן שאין בעיה לקנות במכירות אבל להיכנס לפרופורציות ולא להסתובב סביב זה כל הזמן).
שלא לדבר על זה שבגדי נשים לא ממצים את ייעודם, כיון שלאחר כמה לבישות בודדות עברה האופנה וכבר א"א ללבוש.
שלא לדבר על זה שנשים צריכות בגד לכל סוג של יום (יום חול, שבת, אירועי, חול המועד, חגים וכו') כך שצריך לקנות כ"כ הרבה בגדים לשנה אחת! בשונה מגברים שיכולים להסתדר עם 10 חולצות לשנתיים (וגם אם זה פורור זה יוצא 1,200 ש"ח ).
למעשה, בסכום שאתה קונה בגדים לאישה לשנה אחת קנית בגדים לגבר ל5 שנים לפחות!!! (וכן, כולל חליפות וכו').
הבעיה שבדור העמוס של היום איפה נכניס גם תפירת בגדים?אולי נעבור לתפירה עצמאית?
אולי כמו פעם....הבעיה שבדור העמוס של היום איפה נכניס גם תפירת בגדים?
עצוב....
אני חשבתי שמלבושי כבוד צריכים לפתוח חנות, כך שיכולים למדוד ולראות מה קונים וכו'
ולא לקנות דרך קטלוג על עיוור...
הבעיה שהם לא רוצים להשקיע בזה כי זה מוסיף עוד הרבה עלויות....
הבעיה שכל אחת רוצה בגד אחר מבדים אחרים..אולי כמו פעם....
תופרת לשכונה או רחוב שנשלם לפי עבודה ולא לפי מותג....
שוב את צודקתהבעיה שכל אחת רוצה בגד אחר מבדים אחרים..
מי למשל תלך לבחור ולקנות בדים?
כשאתה מגיע לחנות אתה רואה ומחליט, אם אתה אוהב את הבגד אתה קונה. אם לא, לא.
מכאן ועד להתחיל לייצר לבד, יש לי תחושה שאין הצר שווה בנזק המלך...
תלוי איזה בגדים לאישה ואיזה לגבר...בהתאם למה שכתבו כאן לפני כן, נשמע לכם נורמלי שבגד (נשים) עולה באזור ה 1,000 ש"ח?
לאיפה הגענו? והבגדים נהיים דקים מחודש לחודש....
קנינו בגד באחת החנויות היותר מוכרות בחג שעבר (כמדומה לי) עלה 640 ש"ח בערך.. (שנה לפני כן עלה 550)
עכשיו קנינו בפסח עלה 720 ש"ח!!! איך זה קפץ תוך כמה חודשים בכמעט 100 ש"ח?
על מה על חתיכת בד???
ובנוסף, הם לא מוכנים להוריד לך שקל!!, והם מתחילים להסביר לך תירוצים מתירוצים שונים למה הם לא יכולים, כי "בעלת הבית לא מסכימה", ואסור גם להתקשר אליה, ונתקעו דברים בטורקיה וכו' על זו הדרך...
נמאס!! כשבעל עסק נתקע עם דברים בטורקיה זו בעיה שלו בלבד!! כשבעל מכולת נתקע הוא לא מעלה מחירים כי אני לא אשם בזה!!
זה נהיה מטורף שבכל קרן רחוב יש כל יום מכירה של חנות בגדים אחרת! אנשים פשוט לא יכולים להרשות לעצמם!
וגם במכירות המחירים עולים, כי כשחברה טובה עושה מכירה היא כבר אומרת אם החברה הזולה מכרה ב 100 אני אמכור ב 200. ואנשים מגיעים! והדוחס והצפיפות קטסטרופה, רק כדי לחסוך 50 ש"ח! כך יוצא שכל יום מתזזים ממכירה למכירה רק כדי לגלות שבהרבה מכירות הסחורה וצורת המכירה פשוט זבל!! גם אנחנו היינו ככה, עד שהבנו שלא זה מה שהקב"ה רוצה מאתנו. (כמובן שאין בעיה לקנות במכירות אבל להיכנס לפרופורציות ולא להסתובב סביב זה כל הזמן).
שלא לדבר על זה שבגדי נשים לא ממצים את ייעודם, כיון שלאחר כמה לבישות בודדות עברה האופנה וכבר א"א ללבוש.
שלא לדבר על זה שנשים צריכות בגד לכל סוג של יום (יום חול, שבת, אירועי, חול המועד, חגים וכו') כך שצריך לקנות כ"כ הרבה בגדים לשנה אחת! בשונה מגברים שיכולים להסתדר עם 10 חולצות לשנתיים (וגם אם זה פורור זה יוצא 1,200 ש"ח ).
למעשה, בסכום שאתה קונה בגדים לאישה לשנה אחת קנית בגדים לגבר ל5 שנים לפחות!!! (וכן, כולל חליפות וכו').
סליחה שבסוף יצא קצת ארוך, מקווה שתבינו. פשוט יש לי הרבה מה להגיד בנושא. שוב, סליחה.
זה בעיקרון רעיון מטורףףףלדוגמה: מטרנה אין. טיטולים פעם ב של חברה אחת - לא הכי איכותית מידה אחת. גם מוצרים כמו שמפו לא מאד זולים]. ואולי יש מקום לרשת מכירות ארצית - באריזות גדולות - שתמכור את מוצרי הבסיס מטרנה - טיטולים - מוצצים וכו'. וכן תחליבי רצחה שמפו וכו' במחירים זולים משמעותית. ותתמקד רק במוצרים האלו ולא בשאר מוצרי מזון.
אנחנו רצינו לעשות כזאת מכירה, התקשרנו להאגיס, פמפרס וכו'זה בעיקרון רעיון מטורףףף
מכירה של מוצרי טואלטיקה בזול, פעם בחודש
טיטולים, שמפו, חומרי ניקוי נורמליים של לפחות 2 חברות- למשל 1 סנו ועוד אחד פשוט יותר, היגיינה טישו מגבונים וכו
נייר טואלט וכל השאר
זה לא צריך קירור, ולא מתקלקל בשמש, ולא צריך כל שבוע מחדש בתנאי שיש איזה ארון לאחסן הכל. (לי יש ארון פלסטיק לכל אלו במרפסת)
רק צריך מישהו חברמן ואכפתי
שירים את הכפפה בלי לקבל מדי הרבה תאבון להפוך את זה למסחרי מדי (אני בעד שאנשים שמארגנים ירוויחו מזה שכר נאה ושיהיה להם שווה. אבל באופן נורמלי והגיוני, ומתחשב)
קשה לי לקנות את זה.אנחנו רצינו לעשות כזאת מכירה, התקשרנו להאגיס, פמפרס וכו'
הם אמרו לנו שהרשתות מפסידות (!!) על מכירת הטיטולים!! זה רק בשביל הצרכן (יש כזה מושג, זה בשביל שהצרכנים, שעושים קניה, כבר קונים על הדרך עוד דברים)
אבל על הטיטולים הרשתות לא מרוויחות, הם מוכרות במחיר הקניה, בלי שום רווח, זה אומר שמי שעושה מכירה אין לו דרך למכור בזול יותר טיטולים, כי זה יעלה לו מחיר גבוה כבר בקניה מהיצרן..
אוקי ונגיד שכך.קשה לי לקנות את זה.
מה שאולי יש וזה דבר שקשה לשבור, זה הסכמים בין יצרנים לרשתות חזקות.
חוגלה שהיא נדמה לי היצרנית של האגיס לא רוצה לריב עם שופרסל - ושופרסל יכולה להזהיר אותה שלא תמכור מתחת למחיר X [גם דבר כזה אני לא בטוח שאפשר לעשות בצורה גלויה, אבל מתחת השולחן זה אפשרי].
השאלה, א"כ, היא: על מה הם כן מרוויחים, והרבה?אנחנו רצינו לעשות כזאת מכירה, התקשרנו להאגיס, פמפרס וכו'
הם אמרו לנו שהרשתות מפסידות (!!) על מכירת הטיטולים!! זה רק בשביל הצרכן (יש כזה מושג, זה בשביל שהצרכנים, שעושים קניה, כבר קונים על הדרך עוד דברים)
אבל על הטיטולים הרשתות לא מרוויחות, הם מוכרות במחיר הקניה, בלי שום רווח, זה אומר שמי שעושה מכירה אין לו דרך למכור בזול יותר טיטולים, כי זה יעלה לו מחיר גבוה כבר בקניה מהיצרן..
על כל שאר המוצריםהשאלה, א"כ, היא: על מה הם כן מרוויחים, והרבה?
אז למה הם מפרסמים?אנחנו רצינו לעשות כזאת מכירה, התקשרנו להאגיס, פמפרס וכו'
זה נקרא לוס-לידר, ויש אפילו ערך ויקיפדיהעל כל שאר המוצרים
אם לדוגמא רשת מסוימת לא תביא טיטולים, כי אם היא תרצה להרוויח עליהם זה יהיה מחיר גבוה שיבריח צרכנים, והיא לא רוצה להפסיד על המוצר הזה, הלקוחות ילכו לרשתות אחרות שכן מביאות את הטיטולים, כי פשוט לא נוח לחלק את הקניה, ואם כבר קונים טיטולים, אז עושים קניה שלמה.
זה מושג ידוע, לא זוכרת כרגע מה הביטוי המדויק
אצלנו יש מכירה בשכונה של טיטולים באריזה שקופה במחיר 10 שח פחות מהחנותזה בעיקרון רעיון מטורףףף
מכירה של מוצרי טואלטיקה בזול, פעם בחודש
טיטולים, שמפו, חומרי ניקוי נורמליים של לפחות 2 חברות- למשל 1 סנו ועוד אחד פשוט יותר, היגיינה טישו מגבונים וכו
נייר טואלט וכל השאר
זה לא צריך קירור, ולא מתקלקל בשמש, ולא צריך כל שבוע מחדש בתנאי שיש איזה ארון לאחסן הכל. (לי יש ארון פלסטיק לכל אלו במרפסת)
רק צריך מישהו חברמן ואכפתי
שירים את הכפפה בלי לקבל מדי הרבה תאבון להפוך את זה למסחרי מדי (אני בעד שאנשים שמארגנים ירוויחו מזה שכר נאה ושיהיה להם שווה. אבל באופן נורמלי והגיוני, ומתחשב)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים