- הוסף לסימניות
יש חנויות עודפים, מכירות חיסול, ויש גם חנויות זולות (באזורי שוק וכו').ומי שבעקרון לא מזמין באנטרנט?
אפשר גם לקבל בגדים ממשפחה או מחברות שמוסרות.
יש חנויות עודפים, מכירות חיסול, ויש גם חנויות זולות (באזורי שוק וכו').ומי שבעקרון לא מזמין באנטרנט?
בטמו זה ממש קל!! נכנסים לפרטי ההזמנה ובצד מופיע אפשרות החזרה. בלחיצה עליה מופיעה כל ההזמנה עם אפשרות לסמן את מה מחזירים ולמה.אף פעם לא הסתדרתי עם ההחזרות למינהן... מעדיפה למצוא למי להעביר או לזרוק.
אשמח להדרכה
כמה זה עולה להחזיר?בטמו זה ממש קל!! נכנסים לפרטי ההזמנה ובצד מופיע אפשרות החזרה. בלחיצה עליה מופיעה כל ההזמנה עם אפשרות לסמן את מה מחזירים ולמה.
בסוף מדפיסים תוית החזרה וזורקים לסניף הדואר הקרוב. לא מסובך בכלל. ומאד נח!
אני מאמינה שתהיה לו ברכה בדברים אחרים גם אם הוא לא יודע ורואה את הקשר.למה לא?
לא תמיד מי שעקרוני רואה מיד איך הכל מסתדר-המציאות לא תמיד כמו בסיפורים!
ומה לעשות בשביל ערכים משמלמים!
אני לא מזמינה, לא נח לי, תמיד מסתבכת עם המידותומי שבעקרון לא מזמין באנטרנט?
כשרות,אני מאמינה שתהיה לו ברכה בדברים אחרים גם אם הוא לא יודע ורואה את הקשר.
ברור שיש הרבה דברים שאנחנו בתור שומרי תו"מ משלמים יותר יקר לדוג' כשרות אבל ברור שיש את הס"ד
הלוואי שגם את חברינו נדון כך לכף זכות,ואבא ואמא עושים מסיבת ממתקים כל לילה
יאללה בואו נגדל מזה
הם עובדים קשה, לא תמיד רואים ומבינים הכל
יש תמיהות על התנהלות
אבל מה שרואים משם לא רואים מכאן
זה בעיקרון רעיון מטורףףף
מכירה של מוצרי טואלטיקה בזול, פעם בחודש
טיטולים, שמפו, חומרי ניקוי נורמליים של לפחות 2 חברות- למשל 1 סנו ועוד אחד פשוט יותר, היגיינה טישו מגבונים וכו
נייר טואלט וכל השאר
זה לא צריך קירור, ולא מתקלקל בשמש, ולא צריך כל שבוע מחדש בתנאי שיש איזה ארון לאחסן הכל. (לי יש ארון פלסטיק לכל אלו במרפסת)
רק צריך מישהו חברמן ואכפתי
שירים את הכפפה בלי לקבל מדי הרבה תאבון להפוך את זה למסחרי מדי (אני בעד שאנשים שמארגנים ירוויחו מזה שכר נאה ושיהיה להם שווה. אבל באופן נורמלי והגיוני, ומתחשב)
ואי ואי ואימהכרותי עם הנושא
כל מי שעוסק בצרכי ציבור מקבל תלונות מאנשים כאלה ואחרים
מה לעשות כך זה טבע האדם כמה שהוא מקבל הוא לא מרוצה
ולכן כל מי שעובד בהתנדבות או אפי' במשכורת סמלית בסוף מרים ידיים זה המציאות
(ובשקט בשקט כולנו אשמים בכך כי פעם אחת ראובן לא מרוצה ובפעם הבא שמעון לא מרוצה והגם שאני לא זוכר מתי לאחרונה התלוננתי על משהו אבל מספיק שפעם ב... אתה מתלונן ומחר החבר שלך מתלונן וכל פעם זה מישהו אחר)
ומכך נוצר מצב שרק תאבי בצע מוכנים לספוג את הביקורת הנוקבת העיקר לעשות את הכסף - ראה ערך חברי הכנסת
למה לנסוע לנופש?? אפשר להשאר בבית ??למה בכלל לעשן???
כסף שנשאר בקהילה שלך בהחלט עוזר לך בעקיפיןעסקים בקהילה בדר"כ יותר יקרים, והשירות לא בהכרח יותר טוב מחנויות אחרות.
לא שולל שיש כן כאלה שנותנים שירות "היימיש", ותאמין לי מי ש"טוב" באים אליו לבד.
שורה תחתונה לא חושב שאני צריך לחשוב על עסקים בקהילה לפני שאני חושב על השיקולים שלי, (לא תמיד זול, אם יש פגם לא תמיד נעים לבקש החזר, תלונות וכו')
ניסית פעם לעסוק בצרכי ציבור בצורה רוחבית ??ואי ואי ואי
לדעתי אתה מגזים
בשרה למי שיש בעיה מוכן להתמודד על התפקיד בסיבוב הבא
התכונתי לשורה הזאת שאתה מגזיםומכך נוצר מצב שרק תאבי בצע מוכנים לספוג את הביקורת הנוקבת העיקר לעשות את הכסף - ראה ערך חברי הכנסת
מאוד מכבדת את ההחלטהומי שבעקרון לא מזמין באנטרנט?
מבחינתי פרוג זה קצת יותר ממייל וצ'אטמאוד מכבדת את ההחלטה
אבל מעניין לשמוע - מה יותר גרוע בלקנות בגד
מאשר לגלוש בפרוג?
יתכן בהחלט...................................................מסכימה איתך שקניות באינטרנט זה תרבות
אבל גם פורום ציבורי פתוח זה לגמרי תרבות
מבחינתי פרוג זה קצת יותר ממייל וצ'אט
קיצור את בוחרת איפה את שמה את התרבות שלךיתכן בהחלט...................................................
לא שוללת...
איזה חילול ד' די כבר עם החילול ד' בגלל החילול ד' נראה ככה המצב של החרדים בממשלה כל הזמן מפחדים ולכן לא מקבליםכלוםחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חילול ה'
וזה לא עזור כלום את הממשלה הזאת לא מענין הפגנות ושביתות [עיין ערך קפלן וכדו']
תנסה ותראה שזה חוסך וזה לא קמצנות שצריך תדליק בכל הבית ושלא אז אל תשאיר דולקגם אני לא הבנתי איך התאורה בדיוק חסכה לו 200 ש"ח...
זה הדבר שהכי פחות מוציא לך כסף בחודש, מקמצנות על אור בשירותים לא תתעשר
(מאד כיף לחסוך בזה במקום בדברים האמיתיים ולהשלות את עצמך שזה יעזור..)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים