איך אני בודק האם מותקן VPN על המחשב שלי

• הוסף לסימניות
הייתי צריך להתקין תוכנה שדורשת השהיה של האנטי וירוס (תוכנה ממקור מוסמך ביותר), תוך כדי שהאנטי וירוס היה מושהה אז קפץ לי כמה פעמים איז חלון לאישור התקנת VPN, בהתחלה ניסיתי לסגור אותו כמה פעמים והוא כל הזמן קפץ שוב, עד שחשבתי שזה חלק מתהליך התקנת התוכנה אז אישרתי אותו, אח"כ הבנתי שאין שום סיבה שזה זיה קשור לאותה תוכנה. כעת אני חושש מאד שבזמן שהאנטי וירוס שלי היה מושהה אז התקינו לי איזה VPN שמנטר ועוקב לי אחר הגלישה.
איך אני בודק את זה? מישהו יודע?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר כמו שכתבו לך מקודם

אבל נוכל להגיד לך בצורה יותר מדוייקת מה בדיוק קרה שם , אם תתן לנו כיוון מה הייתה התוכנה שהתקנת , ומה היא אמורה לעשות

• הוסף לסימניות
אפשר כמו שכתבו לך מקודם

אבל נוכל להגיד לך בצורה יותר מדוייקת מה בדיוק קרה שם , אם תתן לנו כיוון מה הייתה התוכנה שהתקנת , ומה היא אמורה לעשות
אני ממש לא זוכר ):

• הוסף לסימניות
מה זה שורת פקודה?
לוחצים על התחל רושמים CMD
המסך השחור שנפתח זה שורת הפקודה
משמאל זה כשאין VPN מימין זה כשיש
1583230940074.png

• הוסף לסימניות
אם היית עושה 'הפעל כמנהל' זה היה טוב
כי אז היית מקבל את זה:
1583235672372.png

ואז אם היית מקליד
ipconfig
ולוחץ אנטר
היית מקבל את זה:

1583235744603.png

• הוסף לסימניות
תרשום ipconfig
אם היית עושה 'הפעל כמנהל' זה היה טוב
כי אז היית מקבל את זה:
צפה בקובץ המצורף 615687

ואז אם היית מקליד
ipconfig
ולוחץ אנטר
היית מקבל את זה:

צפה בקובץ המצורף 615689
1583236689012.png

זה מה שהוא נתן לי אחרי שהפעלתי כמנהל, רשמתי "ipconfig " ולחצתי אנטר
זה נראה בסדר?

• הוסף לסימניות
זה נראה נטול vpn

• הוסף לסימניות
זה נראה נטול vpn
תודה!
בטעות שמתי תמונה לא נכונה, עכשיו שיניתי לתמונה הנכונה, אני לא יודע אם כתבת את זה לפני או אחרי. עכשיו זה ג"כ נראה נטול VPN?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה