כללי איך אני בונה מסמך כזה?

• הוסף לסימניות
איך אני בונה מסמך כזה ארוווך ?

מורכב מ 36 עמודי A4
אבל להדפסה הוא צריך לבוא בגליל לרוחב סה"כ של 21 כפול 36
756 ס"מ

יש דרך לבנות שזה יתחלק לי לעמודים בודדים , ורק בסוף בפקודה יחבר לי אותם?
או אם לא אז איך אני בונה גודל שחורג מגבולות התוכנות?

:( :(

זה ממש ממש דחוף לי

(לבנתיים בניתי מסמך מחולק לשניים ,
אבל אני אשמח לדעת אם יש אופציה לבנות את העמודים לפי 36 יח' באינד' ובסגירה לאחד אותם בפקודה)

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לעשות בעמודים נפרדים ורק בהדפסה ידפיסו ברצף?
(אבל אני לא יודע איך לעשות שתהיה גרפיקה רציפה בין העמודים).

• הוסף לסימניות
אני אכן צריכה שהגרפיקה תהיה מחוברת ..
והדפוס רוצה קובץ אחד ארוך.

(אולי נאמר אשלח לו בשניים , מקווה שיסתדר,
רק לתצוגה ללקוחה היא רוצה לראות את העמודים גם בבודדים , ולכן רציתי שתהיה אופציה של סגירה כזאת)

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להכפיל את הגרפיקה על 2 העמודים, העליון והתחתון.

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע פתוח אינ׳, אז לא ניסיתי לבצע,
אבל באינ׳ 6 ומעלה יש איזו אופציה להצמדה של עמודים מרובים, ע״י כלי הדף.
ואז מצמידים את כל העמודים וסוגרים facing pages אז הוא סוגר את הכל בחתיכה אחת.

• הוסף לסימניות
ואת הגרפיקה הוא נותן להעביר מעמוד לעמוד?

• הוסף לסימניות
לנדא רק עכשיו אני רואה ,
זכרתי שיש אופציה כזאת ולא זכרתי איך עושים אותה ואם זה אפשרי על גודל של 750 ס"מ רוחב
אז בסוף פשוט הסתדרתי בלי , עם שני מסמכים ארוכים וזהו ..
תודה גדולה לכולכם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה