איך אני יודעת אם אני צריכה להגיש הצהרת הון?

• פותח הנושא TKTK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כי כבר פתחתי את העסק ב-2014 וכרגע אני מטפלת בזה לבד..
אף פעם לא קיבלתי מכתב על הוראה להגיש דוח הצהרת הון..
אגב יש לי עוד שאלה -
ב-4 שנים ראשונות לקחתי רו"ח שתגיש לי את הדוחות השנתיים ושנה אחת היה לי זיכוי של 400 ש"ח
ולדעתי יכול להיות שכרגע אני מפסידה את הכסף הזה בגלל שאני מגישה לבד...
מה יכול להיות? אני ממלאת את הטופס לי ההוראות כאן בפרוג,
עושה בדיקה של הטופס בסוף, והטופס בסדר...

• הוסף לסימניות
בעיקרון היית צריכה כבר לקבל
אבל יש מקרים שלא מקבלים אני מכירה גם עסק שפתח מזמן ולא קיבל עדיין דרישה להצהרה

השאלה אם את בכלל משלמת מס הכנסה או ביטוח לאומי ?

• הוסף לסימניות
בגדול אם ממלאים את כל הפרטים בדו"ח אז אין סיבה לפספס החזר מס
רק לשים לב שמדווחים על כל ההפרשות לביטו"ל ופנסיה
ועל כל נקודות הזכות

• הוסף לסימניות
כשאני פתחתי במס הכנסה את העוסק פטור, שאלתי את הפקידה מתי להגיש הצהרת הון. היא אמרה לי שלא צריך עכשיו וכשאצטרך כבר ישלחו לי נכתב ויודיעו לי.

• הוסף לסימניות
למייצג יש אפשרות לראות, אם אין לכם מייצג ולא קבלתם מכתב כנראה שלא נדרש, אבל לא בוודאות כי הדואר....??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה