איך אני יודעת אם יש לי את הדריוור הנכון????

• הוסף לסימניות
שלום חברה,

בימים האחרונים העט משגע אותי כמה שהוא רק יכול -
בהתחלה זה היה רק במנגה, ועכשיו גם בפוטוש.
זז לאט, מחליף סמנים, עושה תנועות בלתי רצוניות, מצייר כשהוא באויר, עושה קו מפוקסל או ללא לחץ וכהנה וכהנה.

ניסיתי - להחליף חוד, להחליף גומיה, להסיר להתקין להתקין להסיר, שום דבר לא עוזר.

אז לפני שאני מסירה ומתקינה את הפוטוש והמנגה, חשבתי לי שאולי הדרייור שלי לא מספיק מעודכן בשבילי??
לא מזמן ניסינו לשדרג את הווינדוס ל-10, ואח"כ חזרנו ל-8. יכול להיות שזה קשור?
או שסתם ככה יכול להיות שהדרייור שלי לא מתאים ל-8?
קבלתי אותו עם העט (על דיסק) לפני בערך שנה וחצי, וככל הזכור לי כבר הייתי אז על ווינדוס 8.

מישהו יכול לעזור????????????????

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הדרייבר שמגיע עם הדיסק הוא ישן ולא מעודכן.
איזה לוח זה?
אולי יש לי מעודכן..

• הוסף לסימניות
אינטיוס פרו מדיום
תודה LME

עוד מישו עם עיצה? ליהיא?

• הוסף לסימניות
תקשיבו, קורה כאן משו לא הגיוני...
אף אחד, ושום טכנאי, לא באמת יודע מה הוא עושה עם הלוח הדיגיטלי!

קצת מזכיר את הבדיחה על ההוא שמתו לו תרנגולות, והלך למכשף.
אמר לו המכשף: שים בפתח הלול צנצנת מלאה מי גשמים ועליה ביצה שלמה.
למחרת חזר בעל הלול וטען שהתרנגולות ממשיכות למות, אמר לו המכשף: שים גזע עץ אלון מתחת לחלון, ופזר מלח גס על ראשי התרנגולים.
כשגם זה לא עזר הציע המכשף להשקות את התרנגולות ביין ורוטב צ'ילי, למרוח סביב הלול זפת עם שיני שום, ולשבור כלי זכוכית בראש השער.
בסוף כשמתו כל התרנגולות אמר המכשף בצער: חבל! היו לי עוד הרבה רעיונות!!

נשמע מוכר? לחבר, לנתק, להסיר, להתקין, להחליף, להחזיר, לכבות, להדליק..
לא הגיע הזמן שיהיו טכנאי מחשבים שמבינים בזה באמת???

• הוסף לסימניות
צודקת לחלוטין:(
כל פעם שאני עוברת את הסבב הזה אני מרגישה שסתם שיחקתי בכל מיני כפתורים ולא באמת יודעת מה עזר בסוף...

ניסית לחפש באתר שלהם? אולי יש שם כמה גרסאות לדריוורים? או סתם כמה הסברים וטיפים.
בהצלחה, זה באמת מרגיז...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה