כללי איך אני יודעת אם יש לי RGB במסמך

• הוסף לסימניות
באינדיזיין כמובן.

• הוסף לסימניות
קודם כל יש לך את האופציה של ללכת לסוושס וללחוץ על הצבע פעמים והוא פותח לך דו שיח של סוגי הצבע תבחרי שם RGB או CMYK
יש עוד דרך לראות את זה דרך הסוושס יש לך אייקון בצד שמראה שהצבע הוא RGB ואיקון מיוחד לצבע CMYK..

בהצלחה..

• הוסף לסימניות
קודם כל בטבלת swaches כל צבע מסומן אם הוא rgb או cmyk .

אלא שלא מחייב שכל הצבעים במסמך יופיעו שם...

• הוסף לסימניות
התכוונתי אם יש משהו כמו פקודה:
חפש צבעי RGB במסמך והראה את מיקומם...
אני מורידה כעת לדפוס ואני חוששת שמא השתרבבה תמוה שלא טיפלתי בה בפוטושופ
או שטקסט קיבל במקרה את 3 הצבעים שמחוץ לתחום...

• הוסף לסימניות
כמו"כ מה אומרת ההודעה הבאה:

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שיש כזה דבר, מחפשת..

• הוסף לסימניות
יש פקודת preflight הנותנת עדכון על הקורה בקובץ, וניתן לבדוק כמה תמונות ממוקמות, כמה מוטמעות או מקושרות וכן האם הן rgb או cmyk.
ניתן לסמן שיראה רק את הבעיתיות - rgb , יתן לך רשימה ותדעי מה צריך לשנות.

• הוסף לסימניות
ואיפה הפקודה החשובה הזאת נמצאת?

• הוסף לסימניות
file-preflight
משמעותו: בדיקת מסמך לפני סגירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה