מידע שימושי איך אני יודעת מה קורה עם ההזמנה מנקסט?

• הוסף לסימניות
הזמנתי מנקסט לפני שבוע בערך, איך אני יכולה לדעת איפה ההזמנה אוחזת? אולי כבר הגיעה? אני אמורה לקבל הודעה כשזה מגיע?
(האתר של הדואר חסום לי).

• הוסף לסימניות
מגיעה גם הודעה מנקסט שהגיעה החבילה אבל שם אין שם את הפרטים של החבילה כלומר מס' מדף וכו'.
אבל את אמורה לקבל גם הודעת מייל מדואר ישראל(NoReply @postil.com
שבו יש את הפרטי איסוף של החבילה

• הוסף לסימניות
היום יש באתר אופציה לבדוק את סטטוס ההזמנה:
1643617463922.png

• הוסף לסימניות
למי שפתוח האתר של דואר ישראל ויכול/ה לבדוק עבורי מה קורה עם ההזמנה בקישור הזה:
תודה ענקית!!!

• הוסף לסימניות
כתוב שזה הגיע לערד ונמסרה הודעה לנמען

30/01/2022
הגיע ליחידה לשם מסירתו לנמען (מספר מדף ג-3429)
מרכז מסירה סלקשיין ערד (בית עסק)
ערד

• הוסף לסימניות
כתוב שזה הגיע לערד ונמסרה הודעה לנמען

30/01/2022
הגיע ליחידה לשם מסירתו לנמען (מספר מדף ג-3429)
מרכז מסירה סלקשיין ערד (בית עסק)
ערד
וואו, תודה!
אין מילים!
ולא, לא קבלתי שום הודעה...

• הוסף לסימניות
מנצלת את האשכול-
יש דרך לדעת אם החבילה חויבה במכס? (איחדו לי חבילות)
רשום רק מספר מדף ושהושארה הודעה לנמען

• הוסף לסימניות
אם לא ביקשו ממך לשלם מכס כנראה שלא
מכס מחייבים בארץ ואם צריך לשלם הם לא משחררים לך את החבילה עד שתשלמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: ישראלי .1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה