איך אני יודעת שהצבעים שעל המסך יצאו כך בהדפסה??

• הוסף לסימניות
אני כבר תקופה מצלמת, ולא יצא לי לפתח עדיין..!
אתמול, החלטתי להדפיס מהמדפסת הביתית תמונה שצילמתי והצבעים יצאו הרבה יותר כהים (שחום)
יש לי מסך הכי חדיש של DELL, הטכנאי בזמנו אמר לי שהוא עבר כיול (לא ממש מבינה בדברים האלה..)
איך אני מביאה את המסך למצב שהצבעים יראו הכי קרוב למה שיודפס???

• הוסף לסימניות
מדפסת ביתית לא יכולה להיות אינדיקציה
תשלחי 2-3 קבצים להדפסה של פוטו טוב ותראי בהשוואה לתצוגת מסך

אם את מדפיסה אצל רוט את יכולה לבקש מהם שישלחו לך מניפה של צבעים במייל וגם אותו דבר מודפס ותשווי ביניהם...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani svei;n5032319:
אני כבר תקופה מצלמת, ולא יצא לי לפתח עדיין..!
אתמול, החלטתי להדפיס מהמדפסת הביתית תמונה שצילמתי והצבעים יצאו הרבה יותר כהים (שחום)
יש לי מסך הכי חדיש של DELL, הטכנאי בזמנו אמר לי שהוא עבר כיול (לא ממש מבינה בדברים האלה..)
איך אני מביאה את המסך למצב שהצבעים יראו הכי קרוב למה שיודפס???

למסך של דל הטוב הזה קוראים טכנולוגית IPS
גם בזה יש סדרות שהטוב שבהם מתחיל באות U

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה