הילה פוטוגרפי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני לא קבלתי תשובה אמרו לי שיתקשרו אלי בנתיים זה לא קרה נבדקתי כבר בשלישי שעבר
תתקשרי לפיקוד העורףאני לא קבלתי תשובה אמרו לי שיתקשרו אלי בנתיים זה לא קרה נבדקתי כבר בשלישי שעבר
מה המספר ?תתקשרי לפיקוד העורף
איחוד הצלההיכן נבדקת? אם נבדקת דרך קופ''ח, תוכלי לראות את תוצאות הבדיקה באתר באזור האישי תחת נושא קורונה או תוצאות בדיקות מעבדה
104מה המספר ?
אבל אני עשיתי בזמנו במבצע הסרולוגיות וזה היה דרך פיקוד העורף (הצבא)
לכל קופת חולים יש אתר. אם אינך רשומה לאונליין של הקופה, עליך לפנות לרופא או לעמדה של תוצאות בדיקות בקופת חולים. פיקוד העורף/איחוד הצלה מעדכנים את קופת החולים בתוצאות וזה מתעדכן אוטומטי. לפעמים הם לא מעדכנים (בגלל בעיות טכניות וכו') והתוצאות לא מעודכנות בקופה ואז צריך לפנות למי שביצע את הבדיקה-לגוף האחראיאיחוד הצלה
יכול ליהות שאראה ? איך אני נכנסת לאתר? אני צריכה קוד או משו? ואיזה אתר של הקופה ?
איך באמת עושים זאת?את יכולה גם לנסות להנפיק תו ירוק ולראות אם יש זכאות או לא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים