כללי איך אני יוצרת טקסט שמורכב מעיגולים חלולים- להדבקת מדבקות עגולות?

• הוסף לסימניות
אני צריכה ליצור עבור גן ילדים את השמות של כל הילדים- שמורכבות מעיגולים חלולים, וכל ילד ידביק מדבקות על שמו.
יש איזה פונט מוכן כזה, או דרך ליצור את זה באופן שילך לי בקלות להוציא ככה 60 שמות בערך?
בתודה

• הוסף לסימניות
באמת מעניין איך עושים את זה...

סתם רעיון בשלוף: לכתוב את השם עם פונט עבה וריבועי כזה
ומעל ליצור קוים ולהחיל עליהם מברשת עיגולים
תצרי את המברשת הזו באילוס', כל עיגול בקוטר של מדבקה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קלרינט, תודה רבה, אני אנסה.
ת'אמת שחשבתי שיש פתרון יותר קל,
אולי יהיה לעוד מישהו...

• הוסף לסימניות
יפה, אבל יותר פשוט:
אפשר להפוך את הפונט עצמו לקווים (creat) ואז להחיל על זה את מברשת העיגולים שאת יצרת, די בקלות...

• הוסף לסימניות
דוגמא בשתי דקות.
השתמשתי במברשת קיימת, את תכיני לפי גודל מדויק.
קלי קלות...

קבצים מצורפים

• -01.png
    -01.png
    KB 55.4 · צפיות: 100
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פעמון ורימון;n4907657:
יפה, אבל יותר פשוט:
אפשר להפוך את הפונט עצמו לקווים (creat) ואז להחיל על זה את מברשת העיגולים שאת יצרת, די בקלות...

אתה צודק שזה יחסוך את יצירת הקוים.
אבל - - -

חשבתי על זה ולדעתי זה לא יעבוד כי כשהורגים טקסט, הוא הופך לצורה מלאה, וזה יביא לה נקודות מסביב לאות
והיא צריכה נקודות בשלד / במרכז של כל אות.

אבל אולי אני טועה :)
סתם ניסתי לתת כיוון למחשבה...

• הוסף לסימניות
עד שכתבתי העלת דוג' שאוששה את מה שחשבתי, שזה יהיה מסביב לאות
אבל אולי לחצאית כפלים לא אכפת ככה, זה חמוד מאד גם כן!!!!

• הוסף לסימניות
פעמון ורימון תודה רבה על העזרה,
אבל קלרינט צודק/ת,
אני צריכה שהאות עצמה תהיה מורכבת מעיגולים, ולא הקוים.
אולי לנסות ליצור פונט כזה?

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות את זה גם בטקסט חי וגם ב"הרוג"..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה