עזרה איך אני יוצרת סיסמא לחשבון הג'ימייל שלי?

• הוסף לסימניות
כך שמשתמשים אחרים מאותו המחשב
לא יוכלו להיכנס לחשבון שלי.
יש לי סיסמא שאני משתמשת איתה
רק למקרה של שחזור חשבון
אבל זה לא נועל את הכניסה
בתקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
למה שיכנסו לגימיל אם יש לך סיסמה
הרי הם לא יודעים את הסיסמה.
וכשאת מסיימת להשתמש במייל את לוחצת יציאה.

• הוסף לסימניות
כרגע אין לי נעילה
ומי שבא לו- יכול להיכנס
בבקשה, בדחיפות, איך אני נועלת?

• הוסף לסימניות
1. את צריכה לצאת מחשבון הגימיל
ללחוץ על הסמל בצד שמאל - ואז יציאה
2. למחוק את הסיסמא השמורה -
ללחוץ על ה3 נקודות בצד שמאל - הגדרות - סיסמאות ולמחוק את הסיסמא של גימייל
3. אפשר לעשות כניסת סיסמא למחשב.

• הוסף לסימניות
כך שמשתמשים אחרים מאותו המחשב
לא יוכלו להיכנס לחשבון שלי.
יש לי סיסמא שאני משתמשת איתה
רק למקרה של שחזור חשבון
אבל זה לא נועל את הכניסה
בתקווה שהובנתי
אין כזה דבר מייל בלי סיסמה.
אם נכנסת לחשבון מכמה מחשבים או טלפונים ואת רוצה לצאת-
לכי למחשב אחד ותכנסי למייל במייל תלחצי על הפרופיל בצד שמאל יש לך שם ניהול חשבון גוגל שלך-
ואז שם נכנסת לבעיות הבטחה וכתוב לך מכמה מכשירים את מחוברת את יכולה לנתק איזה מכשירים שבאלך.
אגב ממליצה לכולם לבדוק מידי פעם מה מחובר... ולהוציא אם יש מכשיר שלא קשור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה