שירבירשירי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
באתר של כללית זה מחולק לערים ונותן מצב עכשווי
אני רוצה לדעת מה המצב עד עכשיו
איפה אפשר לראות את הנתונים הללו?
אני רוצה לדעת מה המצב עד עכשיו
איפה אפשר לראות את הנתונים הללו?
נראה לי כל יוםכל כמה זמן זה מתעדכן באתרים?
כל שעה? כל יממה?
אני לא רואה שם אחוז של חולים עד עכשיובלוח הבקרה יש נתונים כלל ארציים.
קורונה - לוח בקרה
דשבורד נתוני וירוס הקורונה בישראל מטעם משרד הבריאות הישראליdatadashboard.health.gov.il
לא הבנתי מה אתה מחפש.אני לא רואה שם אחוז של חולים עד עכשיו
מה את.לא הבנתי מה אתה מחפש.
התשובה היא בערך 5%לעניות דעתי אמור לצאת באזור ה-30%
אחוז החולים הכללי?התשובה היא בערך 5%
מספר החולים הוא 489995מה את.
מס' החולים בישראל עד היום מתחילת הקורונה
לעניות דעתי אמור לצאת באזור ה-30%
מה?מספר החולים הוא 489995
5.269% מתוך 9.3 מילון אזרחים
זה האחוז של החולים המאומתים.מה?
בתחילת יולי אמרו שזה האחוז פחות או יותר
אחוז החולים המאומתיםמספר החולים הוא 489995
5.269% מתוך 9.3 מילון אזרחים
"בערך"זה האחוז של החולים המאומתים.
מספר החולים האמיתי הוא פי 2-3
מז"א"בערך"
אהה, או בטעות או בכוונה.מז"א
כאלה שכביכול לא עשו בדיקה?
תודהאהה, או בטעות או בכוונה.
צריך להוריד מהעוגה את כל היורדים, שגם אם אומתו זה לא דווח למשרד הבריאות.
וגם את כל ה False negative של הבדיקות מטוש (מקובל לומר - כך נראה לי - 15%, ויש על זה גם הרבה אשכולות בפרוג...)
"בערך"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים