את יכולה להיכנס לאתר שלהם להכניס את כתובת המייל של בעל החשבון או מספר ניידקרה כבר שנתקעתי ונגמר לי לפני שהתחדשה החבילה
הנקודה היא שהסים הוא לא שלי אלא שייך למקום העבודה
תודה רבה מראש!
אני חושבת שאפשר לבדוק את זה רק במוקד שלהם.קרה כבר שנתקעתי ונגמר לי לפני שהתחדשה החבילה
הנקודה היא שהסים הוא לא שלי אלא שייך למקום העבודה
תודה רבה מראש!
זה הנקודה שהפלאפון שרשום אצלם זה לא הפלאפון שלי וכן המייל.את יכולה להיכנס לאתר שלהם להכניס את כתובת המייל של בעל החשבון או מספר נייד
שולחים לך למייל/נייד קוד
מקישים את הקוד באתר ואז מופיע לך מה מצב הגלישה.
וזה בדיוק מה שאני רוצה לדעת אם יש עוד אפשרותאני חושבת שאפשר לבדוק את זה רק במוקד שלהם.
או שיש בסימים מסוימים שהוא מראה בחלון הראשי כמה נוצל.
הרבה פעמים הוא לא מסונכרןבהרבה מודמים יש אפשרות לערוך בהגדרות את נתוני החבילה ואז לקבל את נתוני השימוש.
צריך להכניס כמות חבילה.
מתי מתחדש חבילה.
ועוד.
להתקשר מהסים?להתקשר ל- 01919* והשיחה מתנתקת אוטומטית ואחר כך את מקבלת פירוט בהודעת sms (המערכת מתעדכנת פעם ביום נראה לי ב - 12 בלילה )
להכניס לפאלאפון..... ולחייג.... *...... 01919...... להמתין מספר שניות...... השיחה מתנתקת........להתקשר מהסים?
איך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים