עזרה איך אני יכולה להצביע

• הוסף לסימניות
גם עם רכב מדלת לדלת לא אפשרי?
באיזו עיר?
או אפילו אמבולנס.

• הוסף לסימניות
א
צריכה להצביע בקלפי עם מדרגות ולא מסוגלת
את לא צריכה!!!!
תלכי לקלפי נכים באזור שלך.
אין להם זכות לשאול למה, רק ההצבעה תהיה במעטפה כפולה

הרבה הצלחה
אל תוותרי!!!!
אם את צריכה עזרה בהסעה או אפילו מעלון תעדכני ויהיה מי שידאג לזה

• הוסף לסימניות
צריכה להצביע בקלפי עם מדרגות ולא מסוגלת
2 במשפחה שלא הרגישו טוב
אחד עם דלקת ברגל
הלכו לקלפי נכים, לא שאלו אותם כלום, הצביעו במעטפה כפולה
תתקשרי למטה שישלחו לך רכב לקחת אותך לקלפי נגישה (יש קלפיות עם גישה לרכב עד הפתח כמעט)
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
הצבעת? חייבים את הקול שלך. הרבה בריאות בזכות המצוה החשובה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שה' ישמור אתכם!

אגב הצבעה בקלפי נכים
נאמר לי שמי שמצביע בקלפי נכים ולא נכה עלול להכלא על כך?

(כמובן שלא מדובר למקרה זה שלשמו נוצר קלפי נכים!)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, מי שצריכה הסעה באזור ירושלים, יש לי מישהי מדהימה, עם רכב שמוכנה לקחת עד הקלפי ולהחזיר הביתה.

• הוסף לסימניות
שה' ישמור אתכם!

אגב הצבעה בקלפי נכים
נאמר לי שמי שמצביע בקלפי נכים ולא נכה עלול להכלא על כך?

(כמובן שלא מדובר למקרה זה שלשמו נוצר קלפי נכים!)
הבל הבלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה