| מספר | מפעיל | הערות |
|---|---|---|
| 050-NXX-XXXX | פלאפון | מפעילת המותג Gini mobile |
| 051-NXX-XXXX | אקספון | פועלת תחת המותג We4G (ווי פור ג'י) |
| 052-NXX-XXXX | סלקום | |
| 053-NXX-XXXX | הוט מובייל (אלטיס) | הקידומת 053 מחליפה את הקידומת 057[16]. מפעילת המותג "נקסט מובייל" |
| 054-NXX-XXXX | פרטנר | מפעילת המותג 012 מובייל |
| 055-2YX-XXXX[17] | סלקום | קידומת חברת הום סלולר לשעבר. החברה נסגרה והמנויים הועברו לחברת סלקום |
| 055-3YX-XXXX[17] | Free Telecom | רשת וירטואלית, פועלת תחת המותג x2one |
| 055-44X-XXXX | סלראן (תדיראן) | עתידי, רשת וירטואלית |
| 055-5YX-XXXX[18] | Annatel | רשת וירטואלית |
| 055-55X-XXXX 055-6YX-XXXX[19] | רמי לוי תקשורת | רשת וירטואלית |
| 055-7YX-XXXX[20] | Cellact | רשת וירטואלית |
| 055-8YX-XXXX[21] | פלאפון | קידומת חברת יופון לשעבר. החברה נסגרה והמנויים הועברו לחברת פלאפון |
| 055-9YX-XXXX[22]055-77X-XXXX | 019 מובייל (טלזר 019) | רשת וירטואלית |
| 056-NXX-XXXX | מפעילים פלשתינאים | מיועד ל-10 מפעילים פלשתינאים. מפעילה הפועלת בקידומת זו Ooredoo פלסטין |
| 058-NXX-XXXX | גולן טלקום | |
| 059-NXX-XXXX | ג'וואל | הרשת פעילה ברשות הפלסטינית |
אם הוא לבן כנראה הוא פרטנר.יש לי סים שאין לי מושג של איזה חברה הוא,
הוא לבן ואין ליו שום לוגו
איך אפשר לדעת של איזה חברה הוא?
אין לי אפשרות לשלוח לך הודעה פרטית,אם הוא לבן כנראה הוא פרטנר.
אם תרצו לדעת 100% תשלחו לי באישי את המספר ואבדוק לכם
נ.ב. אין אופציה לדעת לפי קידומת.
לצורך העניין יכול להיות שהקידומת היא 05331 והמספר ברמי לוי לדוגמא. פשוט הקו נויד
שלחי למייל בחתימהאין לי אפשרות לשלוח לך הודעה פרטית,
תוכל לשלוח לי הודעה פרטית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //