דרוש מידע איך אני יכול לקבל הרשאה להגיב בפורום המוזיקה?

• הוסף לסימניות

יש שם עוד המון מידע אבל זה נראה התשובה הספציפית למה ששאלת
אגב איך זה עובד כל ה- משתמש צעיר או משתמש חדש משתמש מקצוען??????
1729378909917.png

• הוסף לסימניות
למי שכבר נרשם והתקבל לפורום מוזיקה.
אשמח אם תגידו לי מהם סוג התכנים הנדרשים כדי להתקבל, מה מגדיר חובבן ומה מקצוען?
מקריאת אשכולות בפורום המוזיקה לא נראה לי שכולם שם מלחינים, יש שם הרבה קלידנים.
אז מה העלתם?

• הוסף לסימניות
למי שכבר נרשם והתקבל לפורום מוזיקה.
אשמח אם תגידו לי מהם סוג התכנים הנדרשים כדי להתקבל, מה מגדיר חובבן ומה מקצוען?
מקריאת אשכולות בפורום המוזיקה לא נראה לי שכולם שם מלחינים, יש שם הרבה קלידנים.
אז מה העלתם?
מן הסתם הסרטה/ הקלטה קצרה שלך מנגן/ת

• תודה
Reactions: RU1
  • הוסף לסימניות
מן הסתם הסרטה/ הקלטה קצרה שלך מנגן/ת
תודה!
אבל את זה עשיתי וזה לא עבר.
אני צריכה להעלות דפי טאבים ?
פריטות ?
ביצוע של יצירות ?
אשמח לשמוע ממי שהתקבל

• הוסף לסימניות
ואם אני לא יודע לנגן על כלום אבל עדיין חובב מוזיקה אז אני לא יכול להצטרף??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה