דרוש מידע איך אני ימצא מורה שפגעתי בה בעבר?

• הוסף לסימניות
התכוונתי שהיא גרה בתל אביב או ירושלים בשנת 2005
את זה הבנתי, שאלתי אם השם משפחה שלה הוא עדכני או נכון ל 2005?
אם השם משפחה הוא עדכני להיום אשמח שתשלחי לי את הפרטים.
אם לא פתחת עדיין מייל יש לי מייל למקרים כאלה..

• הוסף לסימניות
כל הנתונים של אגרון נכונים ל2006 (חוץ מהגיל.)
יש לך את השם שלה כרווקה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב,
עידכון: השגתי את המספר פלאפון של המורה שהיא החליפה וסיפרתי לה שאני מחפשת את המספר של אותה המורה והיא אמרה לי שהיא תשיג לי אותו, יקח לה קצת זמן כי היא צריכה לבקש ממישהי אחרת את המספר...
בקיצור הסיפור הולך להסתיים בקרוב.
אמן שאני יצליח!!!
תתפללו בשבילי שזה ילך בקלות.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם המורה,
(היא לא זכרה אפילו...)
היא כמובן סלחה לי, וזהו הכל טוב.

אני רוצה להגיד שאם יש מישהו שרוצה לבקש סליחה אבל חושש או מתבייש- שזה שווה את זה, זה אולי רגע מביך אבל הוא עובר דיי מהר ואתה יוצא עם הרגשה טובה ומוריד לעצמך אבל מהלב.

תודה לכל מי שניסה לעזור לי וגם לכל האלה שסימנו לי לייק על ההודעות- חיזקתם אותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה