כללי איך אני יסגור את זה לדפוס בצורה טובה?

• הוסף לסימניות
צהרים טובים,‬
‫יש לי שאלה בהגשה לדפוס‬
‫יש לי 80 כרטיסים בגודל כמו ת.ז.

בכל כרטיס יש תמונות שונות
מאחורי כל כרטיס יש כיתוב שונה.‬

עיצבתי את התמונות באינדיזין בגודל כרטיס
עכשיו צריכה לעצב כיתוב

איך עושים את זה ואיך סוגרים לדפוס??

• הוסף לסימניות
משהו יודע לענות לי???

• הוסף לסימניות
לדעתי תעשה כרטיס ואחריו את האחורי שלו, ושוב כרטיס והאחורי שלו וכו'.
כך לפי נסיוני כשעבדתי פעם בדפוס.
או שתשאל את הדפוס ששם יודפסו הכרטיסים.

• הוסף לסימניות
זהו שהם רוצים הכל מעוצב בA4
קדמי ואחורי הוא אמר שלא יהיה טוב
אי אפשר להדפיס דו"צ מתחלף רק כשזה מגיע מוכן בדף‬

מקווה להסתדר

• הוסף לסימניות
לסגור ב-2 קבצים, אחד לקדמי ואחד לאחורי,
אחרי הסגירה למזג את הכרטיסים בדף A4 (באינדי' /יש תוסף בתוכנת PDF/לבקש מהדפוס שיעשו זאת) ולבקש מהדפוס שידפיסו צד אחד ואח"כ צד שני

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
זה מה שעשיתי בסוף!!
אבל שמתי כל כיתוב תואם באותו מיקום של התמונה
האם זה טוב ככה או שצריך להפוך כיוונים כי הדף מתהפך???????

• הוסף לסימניות
אני חושבת להפוך כוונים
אם בצדד קדמי התחלת מימין, בצד אחורי תתחילי משמאל
ותידעי את הדפוס

• הוסף לסימניות
להפוך כיוונים.
אבל את בכלל לא אמורה לעשות זאת.
בד"כ את שולחת לדפוס קובץ קדמי וקובץ אחורי - בבודדים, והם מסדרים על הגיליון כפי רצונם
(A4? איזה דפוס עובד עם דפי A4? נשמע קצת מוזר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;2451442:
להפוך כיוונים.
אבל את בכלל לא אמורה לעשות זאת.
בד"כ את שולחת לדפוס קובץ קדמי וקובץ אחורי - בבודדים, והם מסדרים על הגיליון כפי רצונם
(A4? איזה דפוס עובד עם דפי A4? נשמע קצת מוזר)

אולי הלקוח הוא בית ספר / סמינר שמדפיס במכונות שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה