כללי איך אני מבטלת את הקו תחתי - אינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מבטלת את הפס שתחת הכותרת משנה - בלי לבטל את סגנון הפסקה?
צרפתי תמונה להמחשה כיצד נעשה בקו
רק להדגשה - את סגנון הפסקה אינני רוצה לשנות מכיון שיש לי כותרות משנה נוספות בהן אני כן רוצה את הקו
???????

• הוסף לסימניות
את יוצרת סגנון חדש (תקראי לו "כותרת משנה ללא קו") ע"י שכפול הסגנון המקורי וביטול הקו בו. ככה גם יהיה לך נוח ליצור עוד כותרות משנה כאלה אם תצטרכי בהמשך.

ככה גם כל שינוי שתעשי לסגנון המקורי (כל שינוי שהוא לא הקו, כמו צבע, גודל פונט וכו') יבוא לידי ביטוי בסגנון המוכפל, כי המוכפל מתבסס על המקור.

• הוסף לסימניות
אם את לא מתכוונת לשנות את העיצוב של הסגנון, אפשר כשהטקסט שבשורה מסומן להכנס לחץ המשולש בצד של החלון שבראש העמוד, ושם לבחור את עיצוב הקו התחתי ולבטל אותו.

• הוסף לסימניות
אין הגדרה בלי סגנון פסקה - להוסיף/להסיר קו כזה
סתם בא לי להוסיף כזה קו - אני צריכה להכנס לסגנון פסקה?

• הוסף לסימניות
צריך להיות בתפריט המשנה (החץ השחור הקטן בפינה שמאלית של החלון למעלה) של חלון התו - אפשרויות קו תחתי

• הוסף לסימניות
לנתק את הקשר עם סגנון הפסקה, מתאים לך?

• הוסף לסימניות
אני בכל אופן לא מצאתי - עברתי על כל תפריט תו ולא נמצא כל דבר שמתאים לנושא

• הוסף לסימניות
נשמע רעיון נחמד לנתק את הקשר - שווה לנסות - איך מנתקים?

• הוסף לסימניות
זה לא בהגדרות התו, זה בהגדרות הפיסקה:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 189.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
טירה: קליק בחץ הקטן בחלון הסגנונות פסקה:
Break Link To style.
במקרה שלך זה לא מומלץ ולא מועיל.

(האמת, לא יפה לכתוב לא מועיל, כי ייתן ששפיגלר התכוון למשהו.
אבל היות וכשאתה מנתק אותו מסגנון הוא גם לא הופך אותו לבייסיק, שתוכל ליכנס דרכו ולשנות את הקו תחתי,
וגם אתה נשאר בלי סגנון, זה נשמע לי לא כ"כ טוב.

בכו"א, לדעתי צודקים אלו שכותבים לך שתעשה סגנון חדש בלי קו תחתי.
אולי גם תוכל לשנות אוטומטי עם גרפ.)

• הוסף לסימניות
תשני את עובי הקו ל- 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה