דרוש מידע איך אני מבטל פורומים במעקב בפרוג?

• הוסף לסימניות
אתה פשוט ניכנס 'למעקב שלך' פה למעלה ושם הוא נותן לך את האפשרות הזאת של ביטול מעקב איפה שלחצת ל'מעקב'
מקווה שעזרתי...

• הוסף לסימניות
אז תנסה להיכנס לפורם עצמו ומשם אמור להיות אפשרות ל'בטל את המעקב'

• הוסף לסימניות
בעמוד הבית של כל פורום ופורום, ניתן להוסיף למעקב או לבטל.
בדיוק כמו באשכול בודד.

• הוסף לסימניות
אפשר גם דרך האימייל שלך, הרי על כל תגובה מקבלים אימייל, יש שם אפשרת לבטל:
1695734441643.png

• הוסף לסימניות
אפשר גם דרך האימייל שלך, הרי על כל תגובה מקבלים אימייל, יש שם אפשרת לבטל:
ממש לא, יש אפשרות לקבל התראה ללא אימייל
ונראה לי שהרוב משתמשים בזה.
1695736453862.png

וכן, ביטול קבלת האימייל לא יבטל את ההתראה באתר.

• הוסף לסימניות
משום מה אני לא מצליחה להוסיף נושא חדש לפרוג.
נעלמה החלונית כבר הרבה זמן של "הוסף נושא חדש"

• הוסף לסימניות
משום מה אני לא מצליחה להוסיף נושא חדש לפרוג.
נעלמה החלונית כבר הרבה זמן של "הוסף נושא חדש"
את ניסית כנראה באיש את רעהו - כללי, הפורום הזה סגור לנושאים חדשים

1696509207302.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה