איך אני מגדירה בעליית המחשב

• הוסף לסימניות
שייתן לי אפשרות לבחור באיזה מערכת הפעלה שאני רוצה?
יש לי שתי מחיצות בדיסק.
אחת עם וינדוס 7 ואחת עם וינדוס XP.
מצאתי פה תוכנה אבל בהגדרה של ה XP, היא לא מאפשרת לי להגדיר את קובץ ההפעלה ולכן אם אני מנסה להכנס למחיצה הזו, זה מראה על שגיאה.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
כנסי דרך וינדוס 7, לוח הבקרה\מערכת ואבטחה\כלי ניהול\‫קביעת תצורת המערכת‫ (אפשר להעתיק את הקישור ולהדביק). תבחרי בלשונית אתחול, ושם יש לך אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה תופעל.

• הוסף לסימניות
זה לא נותן לי בחירה, דרך איזה מערכת הפעלה לעלות.
כלומר, יש בחירה, אבל אם אני רוצה לעלות דרך ה XP, זה נותן לי שגיאה.

כמו שהסברתי - יש שתי מערכות פועלות על שתי מחיצות נפרדות.
אני רוצה שאחרי אתחול המחשב, אוכל לבחור באיזה מערכת לעלות

• הוסף לסימניות
וינדוס 7:
קליק ימני על המחשב>מאפיינים>הגדרות מערכת מתקדמות>בסעיף של "הפעלה ושחזור" > הגדרות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה כבר רשום לי שם.
לא הבנתם כנראה.
יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת וינדוס 7 ואחת XP.
בעליה, המחשב מראה לי את שתיהן, אבל כשהגדרתי לו את ה XP, לא היתה אפשרות להגדיר את קובץ ההפעלה עצמו ולכן בעליה, זה עולה עם שגיאה.

לכן אני שואלת איך עושים זאת שזה יעלה בלי שגיאה, שאפשר יהיה לבחור ב XP ושזה יעלה

• הוסף לסימניות
אולי באמת יש בעיה בקובצי ההפעלה של XP?

ואם אפשר בבקשה להסביר מהי אותה שגיאה שאתם מדברים עליה.

• הוסף לסימניות
הזמנתי טכנאי והוא סידר לי זאת.
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;626541:
אולי באמת יש בעיה בקובצי ההפעלה של XP?

ואם אפשר בבקשה להסביר מהי אותה שגיאה שאתם מדברים עליה.

במערכות XP ניתן לערוך דרך שם את קובץ הBOOT
במערכות ויסטה ומעלה לא ניתן להגדיר את הקובץ דרך שם אלא דרך MSCONFIG
בצורה מוגבלת

לגבי אופן הבעיה
ניתן לערוך את הקובץ ידנית רק יש צורך להגדיר

multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1)

כנראה לא הגדירה נכון את היעד הזה

• הוסף לסימניות
תודה.
זה הסתדר
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה