איך אני מגדירה לאאוטלוק לשמור את כל הקבצים במקום אחר?

• הוסף לסימניות
כרגע ברירת המחדל של האאוטלוק של אופיס 2007 מוגדרת לשמור את קובץ ה PST ב document & settings
אני רוצה שזה ישמור הכל במקום אחר [כמו אימיילים שנשלחו, לוח שנה וכולי] כדי שאם יקרוס לי המחשב, לא אאבד חומר חשוב כפי שקרה לי.

את כל האימיילים שאני מתייקת, אני עושה לדיסק חיצוני אבל הקבצים הרגילים שנשלחים וכולי, הכללים וכל השאר עדיין על ה- C

לא הצלחתי לשנות זאת.

מי שיודע איך משנים אשמח מאד לעזרה בזה.

• הוסף לסימניות
בהצלחה

קבצים מצורפים

• מיקום PST.png
    KB 45.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה המקום הראשון שביקרתי בו, ובלחיצה על הלינק הוא פותח תיבת דו שיח של שינוי, אבל לא ניתן לשנות את המיקום שם. ניסיתי. יש לי וינדוס XP אולי זו הסיבה?
בכל אופן, משם אי אפשר לשנות

• הוסף לסימניות
תעשי הוספה של קובץ נתונים חדש במקום שאת רוצה ותגדירי אותו כברירת מחדל.

• הוסף לסימניות
איך אני מגדירה אותו כברירת מחדל?

• הוסף לסימניות
במקום לשנות את המיקום
השתמשי בתוכנה מבית מיקרוסופט המגבה את הקובץ למקום אחר
כך שתמיד ישנו גיבוי לקובץ המרכזי PST

Microsoft Outlook Backup

להורדה מכאן

http://www.microsoft.com/downloads/...3a-b7d0-4b16-b8af-5a6322f4fd01&displaylang=en

לאחר ההתקנה התווסף לך בתפריט תחת קובץ פקודת גיבוי
נכנסים מגדירים מה לגבות, מיקום ויעד תדירות גיבוי
יוצאים מהתוכנה והיא מבצעת את הפעולה
לפי התדירות תמיד היא תקפיץ לך הודעה לבצע גיבוי

• הוסף לסימניות
לגבות צריך לזכור, ויש באאוטלוק גיבוי משלו רק שלוקח זמן עד שזה מגבה הכל.
אני רוצה להגיע למצב שאם יקרוס לי המחשב שוב, לא אאבד אימיילים

אולי אנסה אותה אם לא צריך לזכור לעשות זאת

• הוסף לסימניות
כל המסד נתונים של האוטלוק (Database) כולל אנישי קשר ועוד

נמצא בעיקר בקובץ PST
התוכנה Microsoft Outlook Backup מבית מיקרוסופט מבצע העתקה של הקובץ במלואו למקום אחר

הגיבוי הסטנדרטי שיש לך באוטלוק הינו לשימושי בייצוא חתך נתונים מסויים שנבחר ע"י המשתמש לכך זמן הפעולה ארוך מהרגיל ומנסיון על פי רוב יש בעיות בשיחזור בדרך זו

• הוסף לסימניות
את יכולה פשוט להעביר את הקובץ למיקום שאת רוצה, תפתחי את מקום הקובץ (בתמונה הנ"ל פתיחת מיקום קובץ) סגרי את האוטלוק, ctrl x על הקובץ, כלומר גזור ולא העתק, ותשימי את הקובץ במקום בטוח, שזה אומר דיסק נשלף, או כל מקום שאת לא חוששת מקריסת המחשב.
תפעילי מחדש את האוטלוק, התוכנה תבקש ממך את מיקום הקובץ, תני לו את מיקום הקובץ, וסיימנו בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה לא עובד ככה. בפעם האחרונה שניסיתי, זה לא עבד ככה.
מוגדר לו גם עכשיו PST ממיקום אחר, והוא פשוט ממשיך לשמור ב documents & settings

• הוסף לסימניות
אני משתמש באופיס 2010 וזה עובד ככה, מה שזה לא עבד אצלך זה ממש ממש מוזר, ויכול להיות שעשית העתק הדבק ולא גזור הדבק, או לא יודע מה.

• הוסף לסימניות
אני באופיס 2003 [או 2007, אני לא זוכרת].
בטוח לא ב- 2010

• הוסף לסימניות
נכון, אבל לא נראה לי שבקטע הזה אמור להיות שינוי בין הגירסאות, כי ברגע שהקובץ שבו נשמרים ההודעות לא קיים יותר כי זה הועבר למיקום אחר, התוכנה לא יכולה להמשיך לשמור לך את ההודעות באותו מקום, וגם אם כמו שאת אומרת זה המשיך לשמור לך באותו מקום, חייב להיות שנמחקו לך ההודעות הקודמות, כי הקובץ הוסר ממקומו, ואם הכל המשיך כרגיל, חייב להיות שלא ביצעת העברה של הקובץ, וכרגע יש לך הזדמנות לנסות זאת שוב, רק אל תשכחי לסגור את אאוטלוק לפני שאת מבצעת את העברה, כי ברגע שהתוכנה פועלת לא תוכלי להעביר.

• הוסף לסימניות
לא ביצעת את דרך ההגדרות של התוכנה כמו שצריך

צאי מהתוכנה ובצעי את זה דרך הפרופיל של התוכנה שנמצא בלוח בקרה

• הוסף לסימניות
מוכן להסביר איך?
מה הפרופיל של האאוטלוג בלוח הבקרה?

• הוסף לסימניות
נכנסים ללוח בקרה

יש MAIL קליק ונפתח אשף ההגדרות שלו (מדובר בXP)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה