דרוש מידע איך אני מוסיף בוורד מילה אחת לפני כל שורה?

• הוסף לסימניות
כתוב לי שורה כזאת (לדוג')
אברהם
יצחק
יעקב
משה

ואני רוצה להוסיף לפני כולם "הרב".
איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
לוחצים על ALT בקום הרצוי, וגוררים בעכבר את הסמן עד המקום שרוצים
ומוסיפים את המילה

• הוסף לסימניות
לוחצים על ALT בקום הרצוי, וגוררים בעכבר את הסמן עד המקום שרוצים
ומוסיפים את המילה
לא הבנתי.
מתנצל....
אפשר הסבר יותר מפורט?
אני צריך בערך על 130 שורות. אין לי כח להעתדבק

• הוסף לסימניות
יש לך NOTPATE++
תעתיק את הכל ל ++NOTEPADE
ואז ALT לגרור עם העכבר
הסימן יהיה על כל השורות

• הוסף לסימניות
1679997833994.png

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פעם רשימה כשהסימן שלה היה המילה הנצרכת
הולכים לרשימה מדורגת, בוחרים באופציה אחת את המילה שרוצים
ומסמנים את ללא מספור
מובן? או שצריך עוד הסבר?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כ-ל-ו-ם.
אולי אני ישלח למישהו את הקובץ והוא יעשה לי את זה?

• הוסף לסימניות
אפשר להפוך טקסט לטבלה (מופרד באמצעות סימן פיסקה), להעתיק לאקסל להוסיף את המילה, להחזיר לוורד ולהפוך טבלה לטקסט.

• הוסף לסימניות
תוכל לעלות לכאן את הקובץ אולי יוכלו לעזור כאן

• הוסף לסימניות
טוב, בעיה חדשה :)
העתקתי רשימה ענקית מאקסל לתוך תיבת טקסט בוורד, ואני רוצה להקטין את זה (לא להפוך לגמרי לטקסט בלבד כי זה שלוש טורים), איך עושים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה