איך אני מוסיפה אינטרנט למחשב נוסף בבית?

• הוסף לסימניות
יש לי תשתית של הוט וספק במחשב אחד בבית.
אני רוצה לחבר מחשב נוסף על אותה רשת, בלי כבל כי זה בחדרים שונים.
יש לי ראוטר רק שאין לי מושג איך זה עובד ואיך מחברים את זה?
(הוט לא רוצים לעזור לי כי הראוטר לא שלהם..:()

הבנתי שגם המודם וגם הראוטר צריכים להיות מחוברים למחשב, הבעיה שיש לי רק חיבור אחד כזה במחשב (זה כמו של טלפון אני חושבת)

מה אני צריכה לעשות? צריך גם כרטיס רשת או וWIRELESS?

• הוסף לסימניות
אם יש בראוטר שידור אלחוטי, תוכלי לקלוט אלחוטית את הרשת בכל מחשב.

• הוסף לסימניות
ואיך אני יודעת אם יש או אין?
אני ממש לא מבינה בזה כלום..

זה לא מתחבר טוב למחשב מופיע לי קישורית חסרה או משהו כזה
לא חיברתי את הראוטר למחשב כי אין לי עוד כניסה כזאת, (יש אחת שהמודם מחובר אליה)איך מסדרים את זה? או שזה בסדר..?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי בהתחלה, הראוטר מחובר למודם, המודם מחובר למחשב, אבל הראוטר לא מחובר למחשב.
הבנתי שגם הראוטר צריך להיות מחובר גם למחשב רק שאין לי עוד כניסה כזאת

• הוסף לסימניות
אם מדובר בראוטר אלחוטי אז הוא לא צריך להיות מחובר למחשב. צריך לחבר אותו לקו הטלפון שיוצא מהמודם, ולבדוק שנורה של האלחוטי דלוק אם לא יש כפתור שמפעיל אותו. ואז מהמחשב אליו דרך הWIFI. ואז צריך להגדיר לו את השם משתמש וסיסמה.

• הוסף לסימניות
הראוטר שיש לי זה Aztech Dsl1000E של סלקום.
מישהו מכיר?
חיברתי אותו למודם, וכבל רשת נוסף למחשב , הוא עבד תקין,
ואז שיניתי איזה משהו לפי איזה הדרכה שראיתי באינטרנט , ( כי הבנתי שצריך להגדיר שם למחשב או משהו כזה..)
ופתאום זה לא מתחבר, שגיאה 769.
עם המודם בלבד זה מתחבר רגיל, עם הראוטר לא עובד..
איך אני מחזירה את זה למצב הקודם??

לא הוט ולא רימון מוכנים לעזור לי.. וגם בטח סלקום לא כי זה מזמן אני חושבת..

:confused::confused:

• הוסף לסימניות
תאפסי אותו בחזרה, וכך יחזור מה ששינית כבהתחלה.

• הוסף לסימניות
ואיך אני עושה את זה?
ההגדרות ששיניתי הם במחשב עצמו ובחייגן

• הוסף לסימניות
יש כפתור איפוס במכשיר עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה