דרוש מידע איך אני מחברת את האביזרים?

• הוסף לסימניות
כלומר את הכלי אפיה עם הבגדים?

את יכולה להדביק על הסינר/לשים בכיסים
את הכפות הגדולות וכולי.

אפשרות אחרת להדביק על מגש שאני מחזירה, עם מוצרי בסיס לאפיה,
כאילו היא באמצע לאפות והמגש הוא השולחן.

בעצם את צריכה לבחור (וגם היא, תלוי בגיל)
אם היא רוצה על המגש מאפים מוכנים כבר (עוגה, עוגיות, קינוחים) או מה שכתבתי למעלה.

• הוסף לסימניות
כלומר את הכלי אפיה עם הבגדים?

את יכולה להדביק על הסינר/לשים בכיסים
את הכפות הגדולות וכולי.

אפשרות אחרת להדביק על מגש שאני מחזירה, עם מוצרי בסיס לאפיה,
כאילו היא באמצע לאפות והמגש הוא השולחן.

בעצם את צריכה לבחור (וגם היא, תלוי בגיל)
אם היא רוצה על המגש מאפים מוכנים כבר (עוגה, עוגיות, קינוחים) או מה שכתבתי למעלה.
הילדה בת 3.5. אני לא רוצה לסרבל אותה עם מגש וכו'. איך אפשר להדביק? איזה סוג דבק? אני רוצה שאחר כך אני אוכל להשתמש בזה ביום יום.

• הוסף לסימניות
לתפור בחוט ומחט, לא?

• הוסף לסימניות
זה מה שאני עשיתי
(וראיתי עוד כמה שעשו)
(סיכות ביטחון)
1741512565654.png

• הוסף לסימניות
מוזר שנחסם (חתכתי מתוך תמונה)
אסביר בע"פ
את הכפפות חיברתי לחלק העליון של כל שרוול
את המערוך והמטרפה שמתי בכיס
ואת הקורצנים חיברתי לסינר מפוזרים
כל החיבורים עם סיכות ביטחון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה