דרוש מידע איך אני מחזירה מוצרים לאמזון

• הוסף לסימניות
חבל
אין צורך לצאת מהבית
הם שולחים שליח לאסוף
והמשלוח עליהם
סליחה שאני מצטטת אותך, פשוט מורכב לי מעט.
ביקשתי להחזיר שני פריטים לאמזון, וכתוב לי להחזיר דרך DHL. הענין הוא שנראה שאני צריכה להביא את הפריטים למוקד שלהם, ואני לא רואה אופציה של איסוף מהבית. פספסתי משהו כזה?

• הוסף לסימניות
שאלתי בדיוק את אמזון
ואמרו לי שכרגע DHL ביטלו את שליח מהבית
וזה רק נקודת איסוף
או שאת לקוח עם החזרות בינלאומי ואז את יכולה לעשות משלוח מהבית מכל חברה שיש והם מחזירם לך את הכסף עד 25 דולר למשלוח

• הוסף לסימניות
@-אליה- איך מחזירים חבילה עם SMS ?
עושים את התהליך כמו שכתבו למעלה
מדפיסים ברקוד והולכים ללוקרים של DHL\DONE ושם יש אפשרות שליחת חבילה מזינים מס טלפון ונפתח אחד הלוקרים כדי להכניס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה
איך אני מחזירה לאמזון פריט, אין אופציה לא בדואר ולא בDHL
איזה עוד אופציות יש?
דחוף!

• הוסף לסימניות
דרך לוקרים .
תתקשרי לחברת done -החברה של הלוקרים ותבדקי איתם איפה הלוקר הקרוב למקום מגורייך
ניסיתי לקליד שם את הקוד, הם אומרים שזה לא קוד תואם אליהם
גם הדואר טוען את אותו דבר
זה מוצר של 500 ש"ח ונשאר לי שבוע להחזיר אותו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה