לא נפתח לי
ניסיתי שוב - זה עובד.לא נפתח לי
תודה עזרת לי מאודקובץ
יש לך אולי קישור??ראיתי בפינטרס תחפושת מהממת עם סמל של מאק תנסי לחפש
גם לי זה לא נפתח...
תודה מצאתי בסאקרה ב35תתפרי זה שטויות בסה"כ בד עור מבריק תפורלתאים (אפילו שווה לתת לתופרת לא נראה לי יצא יקר)
אם את קונה שימי לב זה עור שמותאם לתפירה במכונה ביתית ולא עבה כמו ל ריפודים
בהצלחה!!!
איך הם קוראים לזה?כי מצאתי רק תיק לא סינרתודה מצאתי בסאקרה ב35
אכן זה בחכמתגם לי זה לא נפתח...
אולי זה פורסם בפורום "חכמת נשים"??
תבקשי מהמוכרת זה נמצא במגירות שלהםאיך הם קוראים לזה?כי מצאתי רק תיק לא סינר
מאיפה הסינר של מאק? מושלם. איך אני יכולה להשיג אותו?קובץ
מקפיצה, מישהי יודעת איפה ניתן להשיג את הסינר הזה של MAC?מאיפה הסינר של מאק? מושלם. איך אני יכולה להשיג אותו?
איזה משלוח מנות עשית למאפרת? משהו שקשור לתחפושת?איך הם קוראים לזה?כי מצאתי רק תיק לא סינר
לא עשינו קשור לתחפושתאיזה משלוח מנות עשית למאפרת? משהו שקשור לתחפושת?
אשמח לרעיונות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים