כללי איך אני מחפשת מילה מסוימת ואחריה מלל אנגלי

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש:
ראו ואח"כ מלל אנגלי ולהחליף לראו רווח
כיון שהרבה פעמים בקובץ אחרי שכתבו ראו לא נתנו רווח ונתנו מיד את המלל באנגלית
אם אחפש ראו סתם אני עלולה להחליף גם את ראויה וכד' שסתם במלל.

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש בGREP
בשורת המצא תכתבי את המילה ראו בתוך סוגריים עגולות רגילות, מיד אח"כ תפתחי את התפריט בצד - WILDCARD ושם תבחרי את ANY LETTER - שזה מוצא כל אות באנגלית. תכניסי את מה שיצא גם כן לסוגריים עגולות
בשורת ההחלף: תבחרי found 1, תעשי רווח, ואז found 2
אולי יש דרך יותר קצרה, אבל זה מה שכרגע עולה לי בראש.
בהצלחה! ספרי אם עבד...

קבצים מצורפים

• מצא החלף.png
    KB 26.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה, אבל לא מושלם.
כשעשיתי כך הוסיף רווח אבל לפני האות הראשונה באנגלית ולא אחרי העברית - כלומר בין האנגלית לעברית (בוויזואל ולא רק מהותית)
אם אני מחליפה את הרווח לסגנון תו בשפה עברית הוא שם את זה נכון. הבעיה היא שגם האות הראשונה באנגלית הופכת לשפה עברית ואז הוא לא מבין אותה ומראה ריבוע.

• הוסף לסימניות
אנ'לא כל כך מבין, למה לא להכניס בשורת ההחלף (ראו )?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1227619:
אנ'לא כל כך מבין, למה לא להכניס בשורת ההחלף (ראו )?
הגדרתי ב"מצא" שימצא את המילה ראו ואות אנגלית שבאה אחריה. אם אחליף לראו רווח, האות האנגלית שנמצאה - תמחק. (אגב, הסוגריים ב"מצא" נועדו לציין איפה מתחיל ונגמר כל found, ולכן אין צורך בסוגריים ב"החלף")

נכתב ע"י רחל חסיד;1227582:
תודה, אבל לא מושלם.
כשעשיתי כך הוסיף רווח אבל לפני האות הראשונה באנגלית ולא אחרי העברית - כלומר בין האנגלית לעברית (בוויזואל ולא רק מהותית)
אם אני מחליפה את הרווח לסגנון תו בשפה עברית הוא שם את זה נכון. הבעיה היא שגם האות הראשונה באנגלית הופכת לשפה עברית ואז הוא לא מבין אותה ומראה ריבוע.
כנראה כבר הסתדרת... בכל אופן קשה לי לענות בלי לראות את הקובץ. (כי אצלי זה עבד טוב).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פְרוּט;1228644:
הגדרתי ב"מצא" שימצא את המילה ראו ואות אנגלית שבאה אחריה. אם אחליף לראו רווח, האות האנגלית שנמצאה - תמחק.

התכוונתי להחלף ב: ראו +רווח+found 2

• הוסף לסימניות
אתה צודק, יש גם אפשרות להשתמש רק בfound אחד (כללית יש לי נטייה לעבוד עם founds - עניין של נוחות...)

קבצים מצורפים

• found1.jpg
    KB 8.8 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה