איך אני מכבה את המחשב?

• הוסף לסימניות
כפתור התחל בצד למטה לא מגיב.
בחיים לא קרה לי כזה דבר!

• הוסף לסימניות
היכנסי לשורת הפקודה - עייני בחתימה שלי.
שם כתבי את הפקודה shutdown -s -t 10 ותני אנטר.
תראי אם אחרי הפעלה מחדש זה עובד.

• הוסף לסימניות
תודה גדולה!
הפעלתי שוב והענין הסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2146760:
היכנסי לשורת הפקודה - עייני בחתימה שלי.

רק עכשיו קלטתי שזה החתימה שלך ;) יפה.

• הוסף לסימניות
תודה, חבל שאי אפשר להכניס שם יותר נתונים חשובים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2146931:
תודה, חבל שאי אפשר להכניס שם יותר נתונים חשובים

אפשר ליצור מדריך, ולעשות היפורלינק על המילה שצריך הסבר (אם אתה יודע html אתה יכול לעשות את זה עוד יותר טוב, ע"י anchor, שככה זה קופץ ישר להמקום הנכון בתוך המדריך)

עדכון: לפי בדיקה אין צורך אפי' לHTML, יש BBcode לזה [לצערי זה לא עובד בפורום שלנו, <strike>HTML גם לא</strike> בפורום תוכנה חומרה ורשת HTML כן פועל]

עיין פה לראות anchor בפעולה ;).

• הוסף לסימניות
יודע גם יודע, רק שזמני אינו ברשותי כל הזמן.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה