כללי איך אני מכינה ספר בשני צבעים? התעוררה בעיה.

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זו לא פעם ראשונה. ולכן הייתי רגועה. הכנתי את הפרקים הראשונים. בשחור לבן, ופה ושם יש איורים בצבע מלא. ואת מה שיעדתי להיות בצבע הנוסף, - שיבחר ביום הדפוס מהקטלוג - עשיתי בציאן, צבע יסוד, והתכנית הייתה, שבהפרדת צבעים נאמר את הציאן להדפיס בסגול למשל, ואת השאר בשחור.

רציתי להדגים ללקוח איך יראה עמוד, ולכן באינדיזיין ניסיתי לעשות 'מצא והחלף' לצבע ציאן, שיתחלף לסגול בכל מקומות ממשלתו, אך הוא נכשל במשימת החיפוש. וזה מדאיג אותי מאוד. כמובן שלא בכל מקום הציאן הוא בנוכחות של 100%, יש אותו גם ברשת ובשקיפויות,
1. האם בהפרדת צבעים זה יצור בעיה?
2. או שאני צריכה הדרכה לעשות מצא והחלף לצבע במסמך?

"יהודים רחמנים בני רחמנים, עיזרו בעין יפה, ותבורכו מפי עליון"

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איפה נתקלת בבעיה
אבל בעבודת שני צבעים מומלץ לקחת גון אחד (לא משנה מה)
לחיצה כפולה בחלון הסואוטש-ונותנת צבע ספוט
יש אפשרות לשחק עם הגונים ושילובים - ניו מיקסד וכו'
ובסוף לפני הסגירה להחזיר אותו לתצבע פרוצס
הייתי ממליצה לך עכשיו לנסות להפוך לספוט ןלראות מה קורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה