הבוטח בהשם
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
השיש שמאחורי תנור הבילדאין נהפך ללא רלונטי במקרה כזה...
חיסרון א' אינו כ"כ קיים, הכניסה בכל ימות השבוע תהיה מצד אחר של הדירה....צפה בקובץ המצורף 1524650
2 חסרונות פה-
היושבים יושבים ממש מול דלת הכניסה
המרווח בין האי החלבי לצד הבשרי מעט צפוף, אבל אפשרי בהחלט
המקרר בכל אופן מומלץ להחביא ולא להבליט כמו במיקום בו הוא מופיע במקור
אפשר לשים שם את התמי 4, אם יש לכם....השיש שמאחורי תנור הבילדאין נהפך ללא רלונטי במקרה כזה...
לא חבל?
אפשר תוכנית קצת יותר רחבה?זה המטבח שלי, מטבח פתוח, בצורת ח'
אני שובר את הראש איך לעצב נכון את המטבח בכדי להכניס בכבוד
גם מקרר, גם תנור בילדינג, וגם שולחן לשני סועדים לפחות, וכמובן שתי כיורים וכיריים...
אשמח מאוד לעזרה מכבוד המבינים/המבינות פה בפורום...
אני פה לכל שאלה ותהיה...
יש לי רעיון לתחום את המטבח בקיר קצר אחרי איפה שהמקרר כעת, לתחם במעט את המסדרון...
למה???!הכיוון של @רותי וינברג נכון מאד בעיני, ואולי הייתי משלבת אותו עם הרעיון של @מחדשת
בכל אופן - כדאי לכם מאד לקחת ייעוץ מקצועי, כרגע החדר שינה לא יכול לתפקד כמו שמסומן,
המבואה לאמבטיה וחדר ילדים נראית גם לא אפשרית בכלל.
התכנית הזאת מוכרתזה כל הדירה
אני ממש פתוח להצעות שינוי,
אשמח לכל רעיון מאיר עיניים...
אני יודע שבדירה יש אילוצים וכו',
זו אינה דירת חלומותיי, אבל אני מעוניין לשפרה לרמה הכי גבוהה שאפשר...
לדעתי כבר העלו לכאן דירה מהפרויקט הזה, או שזאת אותה דירה...זה כל הדירה
אני ממש פתוח להצעות שינוי,
אשמח לכל רעיון מאיר עיניים...
אני יודע שבדירה יש אילוצים וכו',
זו אינה דירת חלומותיי, אבל אני מעוניין לשפרה לרמה הכי גבוהה שאפשר...
כאמור חוששני מהכסאות הגבוהותהכיוון של @רותי וינברג נכון מאד בעיני, ואולי הייתי משלבת אותו עם הרעיון של @מחדשת
בכל אופן - כדאי לכם מאד לקחת ייעוץ מקצועי, כרגע החדר שינה לא יכול לתפקד כמו שמסומן,
המבואה לאמבטיה וחדר ילדים נראית גם לא אפשרית בכלל.
בתכנית שאני העלתיכאמור חוששני מהכסאות הגבוהות
זה מתאים לבית עם ילדים קטנים?
העניין הוא שבניין הזה, יש כניסה נפרדת למעלית וכניסה נפרדת למדרגות..., כל השבוע ניכנס מהמעלית אך בשבת קודש...בטוח שצריך 2 כניסות לדירה מספר 1 ? זה מבזבז מקום יקר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים