איך אני ממיר את ההקלטה שיגיע לפורמט המצורף בתמונה

• הוסף לסימניות
אני צריך להעלות קובץ הקלטה לאיזה חברה של הקלטות ורק הפורמט הזה מתאים לשרת שלהם.

תודה לכם.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 56.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
פורמט פקטורי.
אגב, לאסטריסק יש כל מיני תוכנות שממירים מיד לקובץ הרצוי (ובכל זאת, פורמט פקטורי לא יורד מהם).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;944880:
פורמט פקטורי.
אגב, לאסטריסק יש כל מיני תוכנות שממירים מיד לקובץ הרצוי (ובכל זאת, פורמט פקטורי לא יורד מהם).

תודה על המענה.
פקטורי זה מנהל הפורמטים?
איך אני עושה את זה שם?

• הוסף לסימניות
באפשרויות אתה יכול לשנות מה שאתה רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;944890:
באפשרויות אתה יכול לשנות מה שאתה רוצה.

ניסיתי כבר וחיפשתי שם ולא הלך לי.
אנסה לשאול אולי את הטכנאי של החברה.

תודה רבה על העזרה ועל תשומת הלב....

• הוסף לסימניות
אני יכול להגיד לך, אבל אם אם כיף לך לדבר עם החברה ששילמת לה 40000 ש"ח על לא כלום... בבקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;944940:
אני יכול להגיד לך, אבל אם אם כיף לך לדבר עם החברה ששילמת לה 40000 ש"ח על לא כלום... בבקשה.

אם אתה יכול להגיד אז תגיד.
אקבל בברכה, ובתודה כמובן.

עדיין לא שילמתי לחברה גרוש.........

• הוסף לסימניות
אין שום חברה שנותנת שירות אם אתה לא משלם...
בכל אופן,מצורף תמונה.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 47.2 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;945216:
אין שום חברה שנותנת שירות אם אתה לא משלם...
בכל אופן,מצורף תמונה.

אכן, אבל יש חברות שנותנות אשראי זמני לנסיון.
(מדובר בחברה שיש להם תוכנה ברשת, ואני משלם להם לפי שיחות ולא על התוכנה וכו')

בכל אופן שרפתי על זה המון המון זמן וברגע אחת הפצצת אותי. אבל מודה שוב ושוב מכל הלב.....
גאון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;945432:

<!-- / message -->... : )

יש לחצן ששולח תודה -'קליק', יותר יעזור...
נלקח מאשכול אחר........ אם אתה זוכר.

צריך קצת שמח עוד מעט פורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה