אופיס 365 איך אני מסדרת קבצים בתיקייה לפי הסדר שאני רוצה?

• הוסף לסימניות
אני מנסה ללחוץ על הקובץ ולגרור אותו למטה, ולא קורה כלום!

• הוסף לסימניות
נכון, לא אמור לקרות כלום.
אי אפשר לסדר קבצים בתיקייה כפי הסדר שמריח לי, זה או לפי סדר הלאפיבית, או לפי סדר יצירת הקובץ וכדו'.

• הוסף לסימניות
כשלוחצים לחצן ימני על השורה של הכותרות, רואים עוד עמודות מידע שאפשר להוסיף ואז למיין לפיהן.

upload_2019-7-8_11-18-22.png

• הוסף לסימניות
טריק - למספר את הקבצים בסדר שרוצים, להוסיף בתחילת שם כל קובץ סדרה סידורית ואז למיין לפי שם.

רק לשים לב שאם יש עשרות קבצים להוסיף 0 לפני הספרות בעשרת הראשונה, ואם יש יותר ממאה אז להוסיף שני אפסים בעשרת הראשונה ואפס אחד בעשרות.
לא תמיד חייבים אפס, לפעמים הוא מבין גם בלי...

• הוסף לסימניות
אפשר לבחור שהסדר לא יהיה אוטמטי, ואז ניתן לסדר ידנית רק ע"י גרירה, ואח"כ לשנות את השמות בהתאמה.
(יתכן שניתן אח"כ לבחור את כולם לעשות F2 ולכתוב שם והוא יוצר שם בצירוף מספר. השאלה אם הוא ממספר בהתאם לסדר שסידרת או לסדר המקורי, מצריך בדיקה)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה