כללי איך אני מעצב בצורה כזאת באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מעצב בצורה כזאת באינדיזיין כמו בקובץ המצורף שהשם בר יוחאי בחוץ ואח"כ מתחיל כמו חלון שהשורה השניה מתחיל מתחת לאות השניה

קבצים מצורפים

• Document (25).jpg
    KB 726.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אתה נותן בחלון הפסקאות (paragraph בלע"ז)
כניסה מימין, בערך 15
וכניסת השורה הראשונה 15-

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;93036:
*המספר 15 הוא רק לדוגמא תראה כמה צופסות המילים:
'בר יוחאי, +אות ורווח'

אבל תקליד "בר יוחאי, + אות + tab (שכולם יצאו בדיוק באותו מקום)

ולקבל ב"בר יוחאי" בסוף שורה תכניס shift+tab.

• הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין:
איך עושים שרק השורה השניה תכנס, ומהשורה השלישית יהי' יישור כמו הראשונה?
כמו שיש לדומא, בספרי קודש, שהמילה הראשונה היא ראשית וגדולה?

• הוסף לסימניות
שאלו את זה כבר 50 פעם...
חפש את המילה 'חלון' או 'Drop'

• הוסף לסימניות
כן תחפש על פלאגין פה בהפורום לעשות חלונות ואחרי זה תעשה פאראגראף סטייל וכו' נעסטעד סטייל

• הוסף לסימניות
עשיתי כמו שכתוב פה וזה מה שיצא, זה לא נראה 100 אחוז אותו הדבר השורה השניה לא מתחילה מתחת למילה של השורה הראשונה כמו שרואים בדוגמא הראשונה מה יכול לעזור לסדר את זה בבקשה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 309.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תתן יותר כניסה לפסקה.
ובשורה הראשונה תפצה בהתאם.
דבר זה נקרא 'הזחה תלויה'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;93323:
תתן יותר כניסה לפסקה.
ובשורה השניה תפצה בהתאם.
דבר זה נקרא 'הזחה תלויה'

אולי אתה יכול לומר לי היכן זה נמצא אני עדיין חדש בתוכנה

• הוסף לסימניות
אופציה נוספת

אופציה נוספת להזחת כל הפסקה למילה השניה [או השלישית וכדו' או לכל נקודה אחר שבשורה הראשונה היא להוסיף תו מיוחד [בהוספת תוים מיוחדים] שנקרא "ישר לכאן" או באנגלית Indent to Here
החסרון בזה הוא שצריך להכניס את זה ידנית [לא נורא בטקסט קצר כפי שב"בר יוחאי"] או ליצור סקריפט שיעשה את זה

• הוסף לסימניות
יוסי, אתה אומר את זה בגלל שאתה יודע?
כי אכן, כשאתה עושה החלף הכל הוא עושה לך בעיות מסויימות, וכשאתה עושה אחד אחד חפש והחלף זה כן עובד. מוזר.
חפש: ^בר יוחאי . (תחילת פיסקה, המילה בר יוחאי, ואות הראשונה מהמילה הבא)
החלף ב: $0~i (הטקסט שמצאת, ומה שיוסי כתב, ישר לכאן)

• הוסף לסימניות
הבעיה שאני עדיין לא יודע איך עושים יישר לכאן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;93335:
כי אכן, כשאתה עושה החלף הכל הוא עושה לך בעיות מסויימות, וכשאתה עושה אחד אחד חפש והחלף זה כן עובד. מוזר.

זה באג ידוע (ביחד אם עוד תופעות דומות)...

גם בגירסת אנגלית.

• הוסף לסימניות
תעזוב יישור לכאן.

תעשה בדיוק איך שעשית, רק תגדיל ההזחה, ותכניס הtab אחרי האות הראשון של המילה אחרי "בר יוחאי".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zevUP;93336:
הבעיה שאני עדיין לא יודע איך עושים יישר לכאן?
קליק ימני על העכבר[במצב כתיבה]; הכנס תו מיוחד; תו ישר לכאן.
ובאנגלית: Insert Special Character;Indent to Here

Harbs! למה לעזוב את "ישר לכאן"? אני משתמש בזה כשצריך וזה עובד מעולה!

ונתונו! השימוש בזה בדרך כלל [אצלי לפחות] הוא ידני, כי בדרך כלל לא מדובר בטקסט שמתחיל באותם מילים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי;93343:
Harbs! למה לעזוב את "ישר לכאן"? אני משתמש בזה כשצריך וזה עובד מעולה!

ישר לכאן הוא מצוין במקום הנכון. במקרה הזה הוא יעשה ההזחה של כל פסקה במקום אחר (כפי הרוחב של האות הראשון אחרי "בר יוחאי") וזה לא נראה לי המבוקש.

• הוסף לסימניות
'יישר לכאן'
אפשר ע"י מקש כונטרול \ (שעל יד האנטר)
רק חשוב לתת רוח מסוים קבוע לפניו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה