איך אני מפעיל את USB3 בWD?

• הוסף לסימניות
קניתי כונן קשיח של 1 TB של WD
צפה בקובץ המצורף 157432

וזה USB3 ויש לי במחשב חיבור USB3
אני חיברתי את הכונן רגיל אני לא רואה שזה מעביר קבצים יותר מהר מרגיל ב"גרוש"
נדמה לי שכנראה אני צריך להתקין קודם את התוכנה של WD ע"מ שיפעל
אבל שימו לב לדבר מוזר -אין אצלי בתוכנה את הלחצן "הבא" (אך ורק "יציאה") כלמור אני לא יוכל להתקין את התוכנה
מישהו יודע מה הפתרון?

צפה בקובץ המצורף 157431

קבצים מצורפים

• VV.PNG
    KB 169.6 · צפיות: 12
  • 1DJWD25PFM500.jpg
    KB 49.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אתה צריך לעדכן במחשב! את הדרייבר של USB3.

• הוסף לסימניות
נו...
והיכן אני משיג את זה?

• הוסף לסימניות
זה פירוט המעבד במחשב שבו הUSB3

קבצים מצורפים

• מעבד.PNG
    KB 34.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;971881:
חיבור אחורי, או קדמי?

מה?
(יש לי שני USB3 [מתוך 4] אחד אחורי ואחד בצד ימין)

• הוסף לסימניות
עוזר משהו?

קבצים מצורפים

• פירוט.PNG
    KB 43.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;971892:
מה?
(יש לי שני USB3 [מתוך 4] אחד אחורי ואחד בצד ימין)

הכניסות בצד האחורי של המארז, מהירים יותר מהחיבורים שבצד הקדמי

• הוסף לסימניות
בנייד שלך (וסטרו 3550 ) יש 2 חיבורי USB3 בצדדים, שים לב שהם בצבע כחול.
בדגם שלך הם משולבים בשבבים של איטל אלא של חברה צד ג' , נדמה לי ש NEC.
יכול להיות שכדאי לך לעדכן את הדרייבר של ה USB3 של NEC. אם אתה לא מוצא אני יכול לשוח לך קישור (כל ה NEC אות הדבר מבחינת דרייברים) - שים לב שיש 2 סוגי עידכונים , 1 ל קושחה של ה HUB ואחד לדרייבר . שניהם חשובים אבל בקושחה תזהר יותר.
אין קשר בין התוכנה המעצבנת של WD לביצועים.
אתה לא אמור לראות הבדל גדול בכוננים קטנים מהסוג הזה , מקסימום תקבל כ 45 מב לשניה בקבצים גדולים במקום 28 ב USB2.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;971926:
הקישור הזה אכן פעל
תודה רבה

נכתב ע"י bris;973498:
בנייד שלך (וסטרו 3550 ) יש 2 חיבורי USB3 בצדדים, שים לב שהם בצבע כחול.
בדגם שלך הם משולבים בשבבים של איטל אלא של חברה צד ג' , נדמה לי ש NEC.
יכול להיות שכדאי לך לעדכן את הדרייבר של ה USB3 של NEC. אם אתה לא מוצא אני יכול לשוח לך קישור (כל ה NEC אות הדבר מבחינת דרייברים) - שים לב שיש 2 סוגי עידכונים , 1 ל קושחה של ה HUB ואחד לדרייבר . שניהם חשובים אבל בקושחה תזהר יותר.
אין קשר בין התוכנה המעצבנת של WD לביצועים.
אתה לא אמור לראות הבדל גדול בכוננים קטנים מהסוג הזה , מקסימום תקבל כ 45 מב לשניה בקבצים גדולים במקום 28 ב USB2.
התקנתי את הדרייבר של DELL והמהירות אכן לא גדלה מאוד אלא כמו שאמרת בערך עד 45 מגה
אבל זה גם משמעותי בהחלט
ועוד שאלה קטנה
במקרה שאני מתקין גם את הדרייבר של NEC יש סיכוי שזה יהיה יותר מהר או משהו כזה, או שאין כזה סכוי?
תודה רבה גם על כל שאר המידע!

• הוסף לסימניות
ברמת העיקרון, USB3 אמור להגיע ל110 מגה לשנייה.
אבל הלוח גם צריך לתמוך בזה, זה לא רק ענין של דרייברים.

• הוסף לסימניות
העניין שהדיסקים הקטנים (במארזי ה 2.5") הם די איטיים מכמה סיבות (סיבות של צריכת חשמל ועלויות ייצור) לכן לא תקבל בדכ הרבה יותר מ 45 מב/שניה.

אם תשים SSD בכונן חיצוני בחיבור USB3 תקבל באמת 100-150 מב לשניה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה