בקשה איך אני מפרסמת בחינם?

• הוסף לסימניות
אנא עזרתכם איך אני מפרסמת בחינם קהל היעד שלי הוא נשים חרדיות כמובן ?
איך אני מגיעה לרשימות תפוצה במייל וכאלה ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ובערך תוך 5 מיילים מעוברים אוטמטית לספאם...... וזה מדווח כדואר זבל לכל הנמענים
תכל'ס מגיע לי למייל כמה כאלה מידי יום...
ובהזדמנות זו הריני מוחה בכל מי שמצרף את כתובת מייל שלי לכל אותם קבוצות מייל
תכנסו להגרלות על חשבונכם לא עלי..

• הוסף לסימניות
אנא עזרתכם איך אני מפרסמת בחינם קהל היעד שלי הוא נשים חרדיות כמובן ?
איך אני מגיעה לרשימות תפוצה במייל וכאלה ?
תודה רבה
תלוי מה ולמי ואיפה

יש הרבה אופציות וצריך לראות לדייק כמה שיותר

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל קבוצות מיילים של נשים בשכונות בירושלים או המרכז
מחפשת רעיונות איך להגיע לקהל מהפרפריה יותר אזורי ראשון לציון חולון אור יהודה שלעבים וכו
אשמח לכל רעיון
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל קבוצות מיילים של נשים בשכונות בירושלים או המרכז
מחפשת רעיונות איך להגיע לקהל מהפרפריה יותר אזורי ראשון לציון חולון אור יהודה שלעבים וכו
אשמח לכל רעיון
תודה
את רוצה ירושלים, מרכז, או פריפריה?

• הוסף לסימניות
תכתבי כאן את המלל
ותבקשי מכל מי שמחוברת לקבוצת מייל
כמו נשות רמות וכו'
שיפרסמו את זה שם
בהצלחה

מיזם מאוד חשוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה