דירה בבית שמש
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אנא עזרתכם איך אני מפרסמת בחינם קהל היעד שלי הוא נשים חרדיות כמובן ?
איך אני מגיעה לרשימות תפוצה במייל וכאלה ?
תודה רבה
תודה רבה
דווקא זה לא ממש דומה..זה כמו לשאול איך אני מקבלת לחשבון 100,000 $![]()
ובערך תוך 5 מיילים מעוברים אוטמטית לספאם...... וזה מדווח כדואר זבל לכל הנמעניםכותבים במייל לכל אנשי הקשר שלכם: תעבירו לחמש חברות ותכנסו להגרלה על 500 ש"ח זכות ב...
תכל'ס מגיע לי למייל כמה כאלה מידי יום...ובערך תוך 5 מיילים מעוברים אוטמטית לספאם...... וזה מדווח כדואר זבל לכל הנמענים
תלוי מה ולמי ואיפהאנא עזרתכם איך אני מפרסמת בחינם קהל היעד שלי הוא נשים חרדיות כמובן ?
תודה רבה
נסיעות לנשים ע"י נהגות חרדיות (עם פלא' כשר)תלוי מה ולמי ואיפה
יש הרבה אופציות וצריך לראות לדייק כמה שיותר
את רוצה ירושלים, מרכז, או פריפריה?אשמח גם לקבל קבוצות מיילים של נשים בשכונות בירושלים או המרכז
מחפשת רעיונות איך להגיע לקהל מהפרפריה יותר אזורי ראשון לציון חולון אור יהודה שלעבים וכו
אשמח לכל רעיון
תודה
הכל חחאת רוצה ירושלים, מרכז, או פריפריה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים