איך אני מצרפת את הלוגו שלי לתמונת פרופיל בפורום?

• הוסף לסימניות
עשיתי מיתוג חדש מאוד יפה לטעמי.
אני רוצה לעלות את זה בתמונת פרופיל וכתוב נשלח להנהלה כבר אתמול כמה זמן אמור לקחת עד שאני יראה את זה?
וכתוב שאפשר לחתוך את התמונה איך? אני לא מצליחה.

• הוסף לסימניות
תתחדשי!!

אני רואה שהסתדרת.
למה לא תעלי לנו לפה בגדול? שנוכל להתרשם ולהנות??

• הוסף לסימניות
ראיתי שזה כהה מידי אז החלפתי את זה לצבעים הבהירים לתמונות פרופיל Screenshot_2018-01-29-21-09-44.png
Screenshot_2018-01-29-21-17-42.png

• הוסף לסימניות
איך מכניסים את זה בשלמות ?אני רואה שנחתך

• הוסף לסימניות
מהמם וחמים עם ולמרות הצבעים ההייטקסטיים.

הייתי מסדרת את הריווח בשם המשפחה, כרגע זה נראה 2 מילים נפרדות- גוטפ ארב

לגבי החיתוך- את צריכה כנראה להעלות בגודל קטן יותר/ תשמרי אותו בתוך ריבוע בגודל המתאים ולא במלבן

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
המיתוג ממש מרשים!
בהצלחה בכל!

• הוסף לסימניות
מקסים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על המשוב!!!
רותי יו איך את שמה לב לפרטים הקטנים רק עכשיו שמתי לב שזה נראה מחולק. אנסה לראות אם אפשר לסדר את זה .
ואהבתי את הצבעים האלו יש בו משהו חדיש לדעתי והם נראיים לי צבעים אדריכליים. והכתום מוסיף חמימות....

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
אהבתי את צורת הלוגו ממש!! רעיון יפה וקליל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה