דרוש מידע איך אני מקבלת הודעה על כך שהזמנה משיין הגיעה?

• הוסף לסימניות
מקבלים הודעה בדואר כמו בעלי אקספרס?
ולאן זה מגיע בד"כ לסניף רשמי של דואר/נקודת מסירה?

• הוסף לסימניות
מגיע למייל ולפלאפון (בכשר הודעה קולית)
מגיע כל פעם לתחנה אחרת, לפי ההוראות שמשאירים לך

• הוסף לסימניות
לי לא הגיעה הודעה ולא ידעתי היכן נמצאים המוצרים שהזמנתי,
לאחר זמן רב פניתי לשירות לקוחות של שיין דרך האתר שלהם ושם גיליתי איך המשלוח שלי נשלח,
עם איזו חברה ופרטי יצירת קשר איתם.
פניתי לחברת שליחויות והם אמרו לי היכן החבילה שלי לפי מספר המעקב,
וב''ה, החבילה אצלי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את אמורה לקבל למייל מספר מעקב ושם החברה של השליחויות. זה יכול להיות חברות שליחויות דך נקודות מסירה מזדמנות ויכול להיות גם דרך דואר ישראל ואם זו הזמנה גדולה את פשוט תגיעי הביתה מהעבודה ותמצאי ארגז ליד הדלת.

• הוסף לסימניות
את אמורה לקבל למייל מספר מעקב ושם החברה של השליחויות. זה יכול להיות חברות שליחויות דך נקודות מסירה מזדמנות ויכול להיות גם דרך דואר ישראל ואם זו הזמנה גדולה את פשוט תגיעי הביתה מהעבודה ותמצאי ארגז ליד הדלת.
כותב לי שזה חברת GCX
מה האתר שלהם?

• הוסף לסימניות
משלוח בתהליך הפצה
ככה כתוב לי באתר מה זה אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה